sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, March 25, 2009

HONEYMOON 3rd ANNIVERSARY LANGKAWI (Dayang Bunting) part I


pose lagi..daaa nanti datang lagi kalo ada rezki..


sebelum bertolak ke pulau singa besar dan beras basah


geli-geli bersama ikan keli.


bersama hubby.sebelum gerak ke pulau singa besar dan pulau beras basah.(xsalin baju lagi)


hubby pon nak tunjuk skill berenang tanpa life jacket


sewaktu nak tunjuk terror turun kat tempat dalam (konon2 pakai life jacket leh selamat)...lemas lepas tu..heheheheh


baru nak naik bot ke Island Hoping


baru berlabuh di jeti tasik dayang bunting


gambar Perempuan mengandung dari laut (Pulau dayang Bunting)


semasa dalam bot nak ke Tasik dayang Bunting,pulau singa besar dan pulau beras basah (island hoping)


salam smua....imah di sini......kembali sekali lagi....setelah 2 hari bercuti...
memang byk citer n picas yg hendak di sharekan....
percutian kali ni ( sempena my birthday dan our anniversary ke 3 ) di langkawi...memang menyeronokkan...chaiyok...
imah n hubby pi pada 23 mac 2009 dan balik ptg 24mac 2009.xleh pi lama2,sebab byk lagi komitmen kerja.Kami hajatnya nak pi berdua je,tapi ada sepupu hubby nak ikut gak,so kami bawa 2 org adik.Jadi smua yang pi 8 org..amik 1 bot pi island hoping rm250.malas nak celoteh panjang...layanzzz gambar ni.

:saya hampir lemas di tasik dayang bunting: mengerikan...trauma sgt

1 comment:

KasiH said...

gambar takde ke imah?