sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, August 19, 2010

TerCapai hajaT- PuLasan&DeLima


Assalamualaikum wbt....pejam celik..dah ramadhan ke 9....Alhamdulillah...syukur dipanjatkan padaNYA kerana diberi Kekuatan untuk menjalani Ibadah Puasa Ini.walaupun ada terSkip 1 hari..apa boleh Buat..Keadaan KesihataN tak mengiziNkan untuk meneruskan sehari berpuasa..
Syukur padamu Ya ALLAH..kerana memberikan diriku kesihatan yang bertambah baik. semOga terus berkekaLan., Perkembangan Our Lil sekaRang dan Masuk 5 Bulan..sekejaPnya masa berlalu.Mcm semaLam ja baru Tau preggy..tup2 dah Bulan..Alhamdulillah..syukur..sujud syukur padaNYA.
Berbalik kepada Tajuk..mmg teruja..sejak dari bulan ke 2 mengandung..amat Teringin nak Merasa BUAH PULASAN DAN DELIMA.Memandangkan Buah Ini BermusiM..makanya...cari-cari tak Jumpa la...nak dijadikan cerita..sepupu Hubby ada tnya pasai Buah pulasan ni..dia kata dia dapatt..tapi xbyk..kakak dia balik dari Perak..singgah beli..maka...dapat la Merasa 7 biji.. YHummy................hoipefully anak Ummi xmeleleh ayaq liuq naaa..hehehe..
Pasai Delima pulak..dapat dari Negara Seberang ...Thailand....syukur..dapat la 2 bj..sebab xdak Musim katanya..Buah sesat.....alhamdulillah......syUkur...