sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, January 16, 2010

IKHLAS DARI SEORANG SAHABAT

HADIAH DARI MEKAH..DARI SEORANG SAHABAT
POS LAJU BARU SAMPAI PETANG SEMALAM 13 januari 2010

Di dalam ni..terkandung 1 hadiah pemberian dari SEORANG SAHABAT

Herba Dari Madinah & Mekah tanah sucihabatusssauda.
Air ZAM ZAM
SAHABATKU dan Seisi Keluarga.
Bissmillahirahmanirahim..
Assalamualaikum wbt...Perasaan Malam tadi bercampur baur..Gembira sgt.. TERIMA KASIH SAHABAT.Rasanya hampir 1 dekad Saya tak ketemu Beliau. Wan Nazrul.Sahabat saya sejak dari TADIKA sehingga Form 3.kami kelas sekali..sehingga pada form 4,beliau berpindah sekolah ke sekolah teknik.selepas pada itu..xpernah bersua muka..apatah lagi berhubung melalui email..telefon or berutus surat. Ntah mcm mana..nak dijadikan rezeki...awal 2009 Kami ditemukan dalam perbualan telefon.tupon sebab secara tak senagja saya balik kampung. jumpa mak ayah dia..dah kawen dah rupanya ONN ni..Nama singkatan kami panggil dia sejak dari kecik.
Onn lani keja kat Lembaga Tabung Haji KL As as CEO.kebetulan...penghujung 2009, beliau ada call saya..dan maklumkan beliau ditugaskan bertugas di MEKAH. Jadi beliau pon ada memohon maaf kepada saya andai kata spjg perkenalan sebagai sahabat ada membuat salah silap.
Didalam perbualan telefon tu..saya amat terharu..kerana beliau ada menanyakan apa hajat saya..sebab beliau kata..akan sampaikan di sana..dan turut mendoakan saya dan suami. Amin.
Alhamdulillah..awal Januari 2010..Beliau ada hubungi Saya..dan meminta alamat.
Beliau kata ada Hadiah dari MEKAH...Alhamdulillah.....TERIMA KASIH SAHABAT KU HJ WAN NAZRUL BIN WAN LEZAINI. Hanya ALLAH SWT dapat membalas budi baik ONN buat saya dan suami.
Insyallah..Semuanya datang dariNYA.kita sebagai HambaNYA hanya mampu berusaha,berdoa dan bertawakal kepadaNYA.semoga keikhlasan dari SAHABAT saya ini..mendapat ganjaran berganda dariNYA.dan usaha saya ni..membuahkan hasil..AMIN..wallhualam.