sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, April 1, 2009


antara yang daku sempat beli..kain batik selai je,coklat,myk susu kambing dll..


penyepit makanan


pelbagai jenis senduk dan sudip


kuali Tefal (goreng telur dlm ni tanpa myk memang sedappppp


set vision (ni bukan saya yang menggedik nak beli..hubby yang over lebih dari saya..) mcm la dia yang nak masak...layanzzzz

assalamualaikum wbt smua...sekejap je kan dah masuk bulan april...pejam celik..pejam celik..
rupanya dah april..rasa mcm cepat sgt masa berlalu....
ahri ni genap la 3 thn 3 mgu usia perkahwinanku.pagi2 ni bangun je,lepas je hubby pi keje..
dok fikir....dah bulan 4,maknanya...kalau aku nak anak tahun ni..maknanya kena kerja keras this month..coz kalo pegnen bulan 5,baby akan keluar awal 2010...tapi kalo pegnen april..baby akan keluar disember 2009...hrmmm..tapi boleh ke....treatment masih diteruskan..insyallah..kalo ada rezki...tak ke mana..usaha tanpa jemu..berdoa kpd Nya...semoga dipermudahkan..amin
ok....lets go to topic langkawi part last......konon2nya xmaw shoping ape pon..alih2...adoii...sambar jugak......ranap rm400 hengget...layanzz je la pic ni ape yg sempat daku beli di langkawi...

4 comments:

datai said...

sonoknyer akak...kite tak sempat2 nak hanimoon...huhuhu...mudah2an cepat2 r rezeki dapat baby datang kan...hehehe....mesti baby comei cam ibunyer gak...-lyana-

Nae @ Naz said...

wah set vision...berapa ratus skrg ha? nae mmg duk pakai set vision abg beli dr us masa dia study sana...masa dlu murah lg...

saveme_zero said...

imah! nape g langkawi tak ckp?? ni nak marah ni..kahhh. aku nak sepit & mangkuk & koli tu satu! wakakakakak

cik mas said...

amboi imah..sakan shopping ye. ha'ah lah imah dok kira-kira kalau nak baby 2009 bulan ni lastlah. tu pun kena jadi awal-awal2 bulan ni.. boleh ke ni...? chaiyok2! cik mas pun tengah under treatment ni. 1st time jumpe dokto. :)mudah2an adalah rezki kita bulan ni ye imah..