sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, April 4, 2009

BEKPES PAGI NI


rendang ayam

pulut kuning (buat 2 pot je)..tupon xhabis

nasi yang xberape lemak..(guna susu cair)

telur separuh masak

sambal ikan bilis

assalamualaikum wbt....hari ni sabtu,keje ptg.sepatutnya cuti..tapi biasa la..memang dah sejak bertugas kat sini 4 thn dah..weekend je memsti kena oncall (OT)..ehheheh
hubby laks ptg ni baru ada operasi...so,pepagi buta...dah bangun buat nasi lemak......layan je gamabr nasi lemak ni.. then mlm tadi ada buat pulut kuning..teringin tgk dlm blog sape ek...tu yang gagah buat gak...boleh tahan gak..hehehe then sajer je nak pastekan gambar our home sweet home yang dah 80% siap....layanzzzzzz

2 comments:

fazilzura said...

lor kene keje ke .. adeh lotih den kalau kene koje sabtu ahad ni .. tp pe kan daya yekk

cik mas said...

terliur la tgk rendang dengan telur goreng mata kobau tu.. :)