sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Sunday, April 26, 2009

Menu Lunch + breakfast hari ini


satay ayam Organik HPA (instant) panaskan je


kuah satay


panaskan...dlm 5 minit je


mai secawan...


cekodok pisang emas


sayur manis rebung dan cekur manis + ubi keledek ungu


Ikan talapia masal sambal sempoi

Assalamualaikum wbt..salam buat semua..hari ni sunday..mesti ramai yg ada planning nak jenjalan..tapi bagi saya..ahad ka..sabtu ka..keje tetap keje...hari ni shift pagi 10-6pm.memang xleh nak ke mana..so,sebelum pi keje tadi..sempat buat bekpes n masak untuk lunch hari ni...
sempoi2 je..senang dan cepat....hubby laks...xkeje hari ni.lepas antar saya pi keje..dia pi balik umah MIL jap..tghari baru balik,.so tu yang saya siapkan terus lunch.balik kang dia terus buat nasi kandaq je mkn depan tv.sambil nk tgu ptg saya balik keje.so..layanzzz je menu yg sempat saya masak n campak2 dalam kuali pagi tadi.cekodok balance bekpes tadi..saya bawa mai opis... untuk kunyah2 kalo lapoor...

p/s: saya buat cekodok pisang emas je for bekpes pagi ni then panaskan satay segera..lawan ngan kopi radix mai secawan
then lunch..ikan talapia masak sambal then sayur rebung manis

4 comments:

Mamamanja said...

cam best jerk sayur manis rebung tuh

Gieyana said...

Sedapnyer imah rebung tue! mak aku kat kg pon suka masak sayur rebung!hehehe..

el said...

tula aku ckp tiap kali aku tgk ko msk sure leleh jubo...
pndi tul ko msk..xpeceli msk kpg ni...plak tu rajin ke dapur...
hehehehe bertuah laki ko kan kan kan

KasiH said...

satay instant tu sedap tak?
penah npk brd ayamas..tak pernah nak beli lg...