sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, April 20, 2009

Our Home Sweet Home-Pagar baru


saya baru balik keje..ptg sabtu baru ni..sajer balik tgk pagar baru


hubby dok test pagar baru..

Ni ler pagar baru siap dipasang

Salam semua..hari ni saya ke Penang lagi..atas urusan rasmi,,mcm biasa la.hantar sampel ke jabatan kimia...so sblm tu layanzzzzzzz dulu..smlm ahad..kebetulan saya n hubby cuti..x keja.. (selalu,...weekend asyik keje je..ot je)..so kami decide nak balik tgk umah kami....nak tgk pokok2.. nak siram...dan tgk pagar yg baru di pasang...layanzzzzzzzzzz.

14 comments:

Mamamanja said...

rumah tinggal ker?

fazilzura said...

wahhhh siap dh pagar mu

~~zuraiwan~~ said...

wah bsrnya ek umah imah...kt mn ni? tanah sdiri ke?

el said...

woi tu umah kamoo ke? beso gabak le..kalo ko buat party buih jgn lupe ajk aku ye...kahhhh

aja said...

gila lapang kwsn umah ko..leh men kejo2.

ai said...

besonye pagarrr....

SyaNa said...

amboii bestnye imah..umah tanah luas tu..puas la ko nk guling2 laki bini..kekee

Gieyana said...

Imah..besau nyer kawasan umah! Best tue! kenduri doa selamat jgn lupa panggil tau! ishh...x malu plak aku nie..hahahaha..

♥ Eda ♥ said...

wahhhh besonye tanah ko imah... bleh buat swimming pool kat sebelah tu..huhu... bestnye dah ade umah sendirik kan..

wanita besi said...

bestnya umah!! saujana mata memandang!! pagar tu takut laa akak. beso tu!! hehehe.... tu laman dok luas pak rizal laa yg kena touch up esok2 ek... hehehe... tp mmg best betul..nak nak bila pokok dah rendang keliling umah kan... hehehe

baayah said...

salam imah...
cantiknya umah baru imah ni...besar betul...sok2 kalo nk buat kenduri, senang nk pasang khemah kt dpn umah je...pagar baru pn cantik...

Dayah said...

amboi pagaq bukan main..bila nak dok ni..awat mai penang tak roger2,,leh jumpa.. lain kali nak mai habaq no..

eima said...

bestnya imah...dapat buat umah di kawasan kg...eima beli umah dalam bandar jer...nak tanam beria2 mcm imah x dapat la...imah da lama x lawat fp eima...

nizza-abira said...

Owh! untungnya imah & suami. ada tanah besar. Sonoknya tgk. kalu akk mai sana leh lah singgah mahligai imah ni. Leh ke...?