sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, April 29, 2009

TAG WALLET


wallet setelah dibuang semua isi perotnye...


wallet dari luar..(wallet avon je.) saya beli 2 bulan lepas..baru Rm12 hengget..sebenarnya
saya banyak sgt wallet...masa pi KL bulan 2 hari tu pon ada beli kat SOGO..tapi xguna pon..
wallet avon ni gak jadi pilihan saya...sampai lasammmm saya guna..hehehehe



Kad Pengenalan,Gambar Hubby (tahun 2005 nyer gambar..kurus kan)
kad pasaraya Aneka(kat perlis xdak sogo ke jusco ke..heheh,kad HPA marketing (RADIX)


Kad Avon,Kad Pasaraya Hafifah,Lesen Kete dan Motor,Lesen baru Renew.


Kredit kad bank Islam (buat isi minyak),kad kredit maybank (untuk sesak2 kot2 kena pi kursus leh bayar hotel dulu)heheheh,kad ahli LENO (beli kasut), dan WAJIB maybank kad...



Lencana Kad kuasa penguatkuasa

kad kuasa,kena bawa ke mana aja.dan sewaktu hantar sampel dan operasi.wajib ada..

ada voucher KFC-petronas bagi

ada duit siam...20 bhat.smlm pi beli beras pulut

ada duit rm1 bentuk love.duit ni disimpan pada 2002..masa mula2 kenai hubby..satu hubby punya...satu saya punya..lani saya simpan dua2..ehheheh

kad apoinment dengan Gynae.hospital Kangar


Ada duit sebarang dua..
Salam semua..hari ni lewat lagi update....angin M dah melanda imah sejak akhir2 ni,..
dengan kerja lebih masa...dengan isu baru swine flu..dengan staff xcukup..dengan stres... huwa...
tapi masih ada skit2 saki baki mood nak update blog...hiihhi...sebenarnya tag ni dah lama dah saya dapat dari kenkawan blog...ramai yg tag saya tentang wallet ni...kak aizah,alyanni,oya, dan ramai lagi..terima kasih kenkawan semua kerana sudi mengeTAG saya..ehhehe.wpon sudah sedia maklum agak lewat saya menyelesaikan tugasan ni..sebenarnya byk lagi TAG2 dari kawan2 yg saya dapat..buat masa lani..hanya ni yg mampu saya siapkan..yang lain2 tu nanti saya selesaikan k..papepon tq sgt sebab sudi tag saya..nanti2 tag lagi taw...layannnnnzzzzzzzz...
SAYA NAK TAG SEMUA BLOG LIST SAYA ,SAPER2 LUM BUAT YE,,,so SILA AMBIL KEJE SEKOLAH NI DA BUAT..JANGAN MALAS TAW..ehheeheh

2 comments:

Gieyana said...

Alamak dh byk tag tertangguh nie...huhuhu..

nasz said...

dah lama tak lipat2 duit mcm tu. last lipat duit masa bercintun, bg cik abg, suh dia span. tgk2 spai dah kawen pon dok span lg. setia sungguh laki I