sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, May 1, 2009

AWARD DARI ILARAZALI & CIK MAS



AWARD DARI ILARAZALI & CIK MAS

terima kasih kepada cik ila dan cik mas atas kesudiannya memberikan award ini kepada blog IMAH yang tak seberapa ini. Imah ni sebenarnya seorang yang banyak cakap..hehehe..kepoh la gak.ihihiihi..cuma kadang2 jenis emosional.Maybe sejak2 2-3 tahun ni.Maklum la..hidup berdua tanpa kehadiran CAHAYA MATA disisi,tambahan pulak tgk member2 dah ada anak...buat IMAH jadi agak sedey skit...mujur la ada BLOG pengubat sedeyku..heheheh

Imah suka buka BLOG pepagi (kalau keje jam 6am..buka jap je..kalo keje shift ptg..lepas hubby P keje..sesambil buat keje rumah..sesambil tenet)...buka BLOG2 sahabat2 di BLOG LIST..syok baca...then kalo ada modal..imah update....imah sebagai penguatkuasa kesihatantak tentu masa...that why imah ni mcm chipsmore....kadang2 pagi..kadang2 petang online...imah kalo balik keje...keje imah depan tenet je..ye la..dok sorang2..xdak ape nak buat...layanzz je la..heheh

Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini.
1. Letakkan logo award ini di blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 8 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra. 3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui “backlink” dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.
hmmmmm… 10 blog ye.. banyak tu. inilah calon-calonnya

http://mama-eda.blogspot.com/
EDA MELBEN-MAMA AINA Suka sangat dengan Blog mek eda ni....suker dengan anaknya....Aina Dalily..geram..mcm nak com molot je,,hehehe..suka dengan gaya bersahaja eda...dan blognya yang hari2 bila baca xjemu.

http://aizahkaman.blogspot.com/
My life as a Mother & Wife,Kak Aizah Ibu beranak 4 ni...amat sempoi..I Like..Mula mengenali beliau dalam Fotopages..then mengikuti perkembangan beliau dan anak2 nya serta suami terchenta di dalam Blog.lani dia dah ada kedai online.memang respect la ngan kak ai ni..dah la cun....ibu yang hebat,..bravo...bravo....kak ai... ko kena bagi hadiah tudung free kat aku ni..ehheheh.puji tu..wakwkakwkak

http://ceriterayanzur.blogspot.com/
Zura...orang Penang...Kenai dalam blog gak..secara tak sengaja....kebetulan hubby zura ni pon satu profesion ngan imah...zura ni rajin TAG imah..tapi agak lewat menyelesaikan nyer..ehhehe..ampunkan saye penunggu gua..hehehehe

http://gieyana79.blogspot.com/
The Journey Of Our life...Gie ni imah kenai dalam 1 bulan ni je..best blog dia..mengenali secara tak sengaja...rupanya hubby dia pon satu profesion ngan imah..so kitorang jadi kawan lani.. gie...aku suker kawan ngan ko..nanti dtg ler perlis ek..

http://arwendanish.blogspot.com/
Elly ni org Nibong tebal...kenai lama dah dia ni..ahahhahaha...(lama ke El???) aku rasa kenai ko dalam M.com...syok la masuk Blog dia ni...hari2 baca,..heheeheh..El ko nak datang perlis bgtaw..nanti aku masak kat ko..hahahahah

http://mummyaieza.blogspot.com/
kak Aieza MummyHana....baru jer Add Link kak aieza hari ni.mengenali beliau dah lama..sejak dalam Forum M.com...chaiyok kak aieza.Teruskan usaha memBLOG k...Pelan2 kayuh...lama2 mesti bertambah syok n meriah BLOG kak aieza...

http://syanasaid.blogspot.com/
Syana...CUn dia ni..hihihihi.suker tgk senyumannye....Sejak 3 mgu lepas...aktif giler kat BLOG dia...sebab nak jadi Peromen tegar..hihihihihihi..tapi xleh masuk carta..heheheheheh...
Blognya macam2 citer diupdatenya....I Like bacanya...dia pon ada kedai Hand bag.

http://nayville.blogspot.com/
Mama Nia...blog Alya ni pon hari2 imah masuk...Syiokkk...macam2 story mory......
dah kenai dalam M.com..cuma lum sepenuhnya..Alya....imah akan lebih rapat untuk mengenali hang..ehheheheh

http://imtiyazs.blogspot.com/
Dayah....Oooo Dayah..ehhehehe....Suker la nama anak hang....Syukrina Imtiyaz...
kenai dayah ni dalam M.com gak....cuma x berkesempatan untuk lebih rapat lagi..akan ku usahakan.....

http://chekuna-rauna.blogspot.com/
kak na..Mama Luqman...kenai dalam forum M.com gak...lani kami berdua berkecimpung dlm forum Hamidarshat laks...kak na ni best....kalo chat ngan dia dalam forum..mcm dekat sgt......
orang ganu kiter.......kak na..nak resepi nasi dagang laks..ehhehehe.....
kak na ni businesswoman gak.....

OK SIAP...SO APE LAGI...KAWAN2 SEMUA...AMIK AWARD NI k,TEPEK KAT RUMAH MASING2...Tq buat CIK MAS dan CIK ILA...CHAIYOK....
NANTI BAGI LAGI EK

4 comments:

el said...

aku pgg janji ko...
ko kena msak nti kalo aku g sana...
kahhh berdekah3

nota bijik: aku dok kat sg nibong lah..bkn nibong tebal...

♥ Eda ♥ said...

tenkiyus imah...jadikan aku toplist..kahhhhh....nanti aku tepek k..muaaahhhhcxxxxx :)

~~zuraiwan~~ said...

wah....thanks2.....bg kite award lg...best ngan ko imah...selalu2 la bg award na...hehe

ppb_ppkp said...

el...kahhh..insyallah..hihi..owh ye ke..aku ingat nibong tebal,..kekekek
eda..heheheh..chaiyok..top ten tu..
zura..akan ku beri selalu..