sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, May 12, 2009

Hot Plate dapppppp.Ayam Pusing Syiok..GazeBo yg mahall


Ayam PUSING...shodappppppppppp


Minum Laicikang..


LICin....


Black Pepper Chicken rice


Yee Mee

wajib ada snap dalam kereta..ihhihihhi


Pergola..harganya...rm1800


Gazebo ni regenya rm3500


Saper nak beli..meh dtg sini....kat alor staq.


yang ni pulak rm5000


Salam Semua..sambungan entry mlm tadi..Lepas pi tgk rumput..saya n hubby ke tesco mergong...cari makan.
pi kat food courtnye..mcm2 makanan...last2 amik hot plate....shodappppp gak lama xpekena benda alah ni.Pas habis makan...rewang-rewang jap dlm tesco.baru kuar....ihihhihi...then pas mkn kami terus pi tgk gazebo n pergola.on day way nak pi kat tempat tu,nampak AYAM PUSING.so,benti beli....syokk je tgk..harum satu kete..sekor rm14 hengget.,,,'Dah sampai kat bengkel gazebo ni .sajer2 cuci mata survey harga..ada rm3ribu,rm6ribu,rm12ribu,rm20ribu pon adooooooooo.tgk dlm katalog nye..mcm2 jenis adoooo.huuhuhu,,,,nampaknya kena kumpul duit byk2 ler.....layanzzzzzzz pic ni

14 comments:

alyyani said...

gaseboo mahal. kalo nak beli gak, kena dok dalam gazebo jek. hahaha..

sedap nye ayam golek!

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

alyyani oii aku dah survey dah kat sini gazebo tu dekat 10k kauuu.. kalo 3k lebey tu ko dapatlah kolam ikan secoitt sebeso tab bilik ayo tu jek.. bayangkan japp.. aku ngan eddie pun nganga.. eh kat mano jual gazeboo tu ngamo murah banget.. ke tertinggal kosong?

ppb_ppkp said...

alya..tu arr pasai...xkose den nak beli mahal2...ehhehehe.
mrs zaidi...murah ke???hehehe...
rasanya bagi saya yg dok diperlis ni..rege tu mahal ler jugak..ehhehe

KasiH said...

ko ni kalo tk tyg mender mkn tk sah...bikin aku terliur je nengok ayam golek2 tuh...

ppb_ppkp said...

rynn.kahhhhhhhhhhhhh..ihihih..
aku memang kuat makan..hehahahah..

el said...

woiii...makan jerk korg nie...ayam golek plak..adoiiii

zue_annie said...

hehehe...mmg pon tgk pon dah tau gazebo tu...zue selalu tgk time nak g perlis tp tgk je la x singgah pon heheheh...

ppb_ppkp said...

EL....KAMI BERDUA MEMANG KAKI MAKAN..WAHHAHAHAHA...

AUE..AAAH...ON DA WAY KE PERLIS..JALAN SIMPANG 4 TU..OK LA GAK REGENYA

cik mas said...

imah, rumput tu akak beli kat sungai buloh selangor. imah, gazebo yg hg 3500 tu yg mana satu? yg depan ke yg belakang yg ada tangga tu? dia guna kayu apa ek? cik mas sevey ritu saiz lebey kurang sama kot dgn yg ni tapi atap dia kayu jugak. guna kayu cengal. hg 15k.

ppb_ppkp said...

cik mas..brape harga ek kat sungai buloh..mesti murah lagi..tapi tu la..imah nak pi beli sana..kos lagi nak ngankutnye..mau nak kena bawa lori.
gazebo yang kecik tu.rm3500. kat sini paling mahal..besar sgt,.,.rm20 ribu..chantek..tapi mcm terlalu besar..ihihihihih...xsesuai ngan umah imah..imah ingat nak amik yg tecik2 je..wat syarat letak kat lanskap..tapi bukan nak beli lani..nati2 kot..sajer survey

shi3la said...

hohoho sodappppp tueee..menyelerakan sungguhh nooo...

wehh ari tu ko ader tanya haku camner nak wat layoutkan..haku dah tunjukkan..sila jengah blog haku yerk..

nizza-abira said...

cantek gazebo tu,
cantek jgk duitnya ;)
tp memang lawo letak kat halaman umah...

Nae @ Naz said...

alahaiii...tesco mergong dekat ngan umah kakak nae ekekkeke

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

kalo korang nak tahu mahal atau murah tak mende tu ce korang survey sini... kalo yang RM5000 ditunjuk tu sini 9k keatas.. yang gazebo kecik tu lak.. mano dapek 1800 sini yang tu 3000 keateh.. aku dah survey dah hah.. lelagi kalo kayu cengall.. kecik hati jekkk

akak aku sanggup beli dari terenggganu kayu2 hiasan ni tuk dapat murah dan cantik.. tu lum lagi sapo sanggup angkut dari indonesia.. duty kastam lagi.. moh lah nangis sesamo