sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Sunday, May 17, 2009

JALAN2 CARI MAKAN DI KOLA PERLIS
















Salam semua.hari ni of,..yahoo..syioknya....
smlm sabtu saya keje shift pagi tapi sampai kul 6pm je.lepas hubby sampai jer kat rumah (hubby pon keje) saya kata nak pi kangar,nak pi guardian cari syampoo...(kononnye) ihihihih..
hubby pon kata..jom..siap..pas maghrib kita kuar....so,sampai kangar dlm jam 8.30pm gitu... pi la menjelajah masuk guardian cari syampo.......last2....nalaaaaaaaa....smua amik...saya beli upt clear blue (buat stok),rexona,viks,vicks yg letak dlm idung tu,ambi pure dan mcm2 laie...barang secoet 1 plastic kecik je.bila nak membayar..rsa mcm xcaye..huuhuhuh...
Then lepas setel..hubby tanya nak pi mana??saya kata isi perottt ler..lapooorr ni..kat mana???
ntah,,ikut sukerr la..mana2 pon xpe.Yang syioknya....sblm nak kuar cari kedai makan.. dia leh cakap....Yangggg..jom pi staadium...malam ni perlix vs kelantan..hihiih..saya kata...dah habis separuh masa pertama dah yang...xyah la...bukak raadio je.nanti kiter pi. (memcebik je tgk)hihihihihi...
Then..dah jumpa kedai malam..rupanya,,hubby decide nak mkn ikan bakar kola perlis..... mujur ler orang x brape ramai..maybe dah balik kot..sebab dah kul 9.40pm dah...ada la 1-2 family tgh mkn.ada yg berkaraoke....
saya pilih2 ikan...smua besar2...xdak kecik ka???akak tu kata ada..then dia bawah..ok la....Jenahak sekilo rm35..tapi beratnya dlm 550gram gitu.then saya amik udang skit,sotong skit (wat goreng tepung, tomyam sayur, ikan wat bakar je cicah sambal belacan.semua ni regenya rm45 hengget je,mahal ke murah>?>>.layannnnnnnnnzzzzzzzzz pic ni.lepas dah kenyang..balik....zAPPPppppp...sampai umah pon dah 11.45 malam.......
sepanjang jalan...dari mula datang sampai balik...HUJAN

10 comments:

fazilzura said...

wahhhh nampak sedap tu ..

AieZa said...

murahhhh imah..

akak ada mkn skali kuala perlis.. nama kedai tu xtau la ape.. tp sotong goreng tepung dia sedap tul.. kedai tu dia nyer waiter pondan.. husband akak panggil kedai abg linda.. hehe..

ppb_ppkp said...

mai la siini..hehehe...zura..happy birthday

ppb_ppkp said...

kak aieza..kedai linda la tu kot. ada nama kedai tu di kola perlis. imah mkn kat restoren batu layang..sini memang murah...sodap laks tu...amik sotong 4 ekot udang 5 ekor...bila dah siap..nala byk..
kak aieza..bila nak dtg lagi?

Gieyana said...

bestnyer makan...smpai licin pinggan!dasat la ko Imah!hehehe

ppb_ppkp said...

wakakka..gie...memang dasat....aku kalo mkn ngan hubby...dia yg akan licinkan smua...tulang je x telan..wakkakak..kiter bayar tu gie.hiihihihi

Sherbet Berry said...

imah..sedapnyer ikan bakar tu..

ppb_ppkp said...

re: nani..aah..memang shodappp ikan baakr tu..dia sira2 ngan santan...perghhh....sedapppp

el said...

korang laki bini ni mmg antu mkn jeles aku!!!!

nizza-abira said...

aduhai...
ni pun buat akk terliuq
dah lama tak mkn ikan bakar
tp memang murah lah imah...