sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, July 31, 2009

MAKann....MENU SEMALAM YANG HANGAT


Udang Galah Masak lemak cili api.


kelempung ( paru lembu) sedang digoreng


Ikan Cencaru sumbat cabai n tomato


siap dah di atas meja.....
Siap utk di ngappppp

Paru (kelempung berlado)
Ikan cencaru siap digoreng

Ulam timun

Budu sodap...podasssssssssss


Salam Semua..layanzzzzzzzzzzzzz menu semalam yang hangat,,,walaaaaaaaaaa

13 comments:

nome said...

imah ni rajin masaklah...meh la ke umah akak....tolong ajar akak masak..selera tol tgk masakan imah...untung en asben dpt bini rajin...ekeke...

Bed said...

mmg hangat pun...sedapnye imah....menu hang mmg terangkat....!superb...kalau aku simple je...menu gempak on weekend je tau!!

alyyani said...

imah, bape org makan ni? mmg best la menu2 ko. aku suka sgt2 tgk menu2 hang..

ppb_ppkp said...

kak mie..heheheh...rajin xrajin sgt la..boleh la...jemu gak makan luar..malas pon boleh tahan gak imah ni..wakwkakaka..ikut angin..wakakkaa

bed: hangattttttttt...hehehehe... terangkat pungkoq...kahhhh.... aku ni masak ikut dan jer..mana yg terlintas..jalanm

allyani: ni aku bt utk 4 org makan. umi n adik aku ada di rumah ni.tupon xhabis..hubby aku la tukang licinkan..ye la..org tua2 mana mkn byk pon..nanti ko dtg perlis heloo la aku

Bed said...

imah menu hang ni menu special bg aku tau!!

ppb_ppkp said...

bed..tocee.toce...tapi aku xrasa specel sgt la..biasa jer.uhuhuhuh..
aku teringin nak masak n mkn western2 laks....ahakzzzzzzzzz

AieZa said...

imah.. sib baik utk 4 org.. haha aku baru nk tanye tuk brp org ko dh jawab kn si alya dh tanya kan..

imah ko tak p tgk ke si aja?? dia dah bersalinn..

ppb_ppkp said...

kak aieza..hehehehe....kalo berdua ngan hubby..ikan 2 ekor jer..udang 5 ekor jer..ni sebab ada umi n adik dirumah...imah wat double..tapi org tua2..mana mkn sgt..skit jer mkn...tukang perabih hubby ler...mana badan tak mcm belon..kahhhhhhhhh..
dia dah bersalin????kat melaka ke??? nanti nak call dia..kalo kat perlis nak pi tgk laa

nurshah80 said...

dahsyat la imah ni huhuhuhu ...

ppb_ppkp said...

nurrr...ape yg dasyat tu/????kahhhhhhhhh

~sall said...

makkk iii...sedapnye...kalau aku dtg umah ko,aku nak ko masak masakan niiii...meleleh atas bawah ni..wakakaka....

ppb_ppkp said...

wei salllllll...kahhhhhhhhhh,
meleleh atas bawah????kahhhhhh.,
wei dtg la perelih...insyallah..akan aku masak..tapi xsesedap dlm pic daa..

el said...

woi imah ko msk ni tuk bape org
pya byk daaaa...
aku x leh thn tgk itu budu
adoiiiiiiiiiii dah meleleh dlm molot ni..kahhhh