sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, July 15, 2009

MOZEK OH MOZEK


cantik gak ni..new pattern




Yang ni nak amik utk kat porch (verandah) utk rehat2..

yang ni utk dapur...dinding...sulam dengan mozek putih.
terlalu banyak pilihan....mataku pusinggg

yang ni pulak..pon bleh letak kat verandah (porch)
yang ni cadangnya nak letak kat dapur..sbg lantai dapur..pattern baru/..cantik bunga tu


yang ni...kat dinding dapur...akak bawah kabinet..sulam dengan yang hitam kat atas tu

dinding bilik air.

pon dinding bilik air...byknyaaaaaaaaaa.huwaaaaaaaaaaa.mana satu ni

ISNIN DAN SELASA...Hari paling bizi..habis jer keje..terus berdesup balik ke rumah saya yang masih dalam pembinaan...sekaligus ke kedai MOZEK..tujuan utama..nak cari MOZEK Toilet,kitchen,kabinet dan rumah makan...memang pening kpla gak..nak cari konsep yang sepadan..huhuuhhu...byk sangat pilihannnnnn..huwaaaaaaaa...tolong..suhida..tolong... cheq x gheti ni...tapi takat lani dah beli mozek di toilet...pasni kena pi cari yang dapur..sebab masa utk memilih mozek toilet pon makan masa 2 jam..huhuhu.pi pon dah jam 5pm...mana nak dan..kedai tutup awai..huhuhuhu..layanzzzzzzzzzz

14 comments:

SyaNa said...

syok la kan..bleh pilih2 ape nk letak kt umah baru
huhuhu nnt da siap jemput aku tau

Gieyana said...

mmg fenin kan bila terlampau byk sgt mozek nie..ko pilih kaler apa?

ppb_ppkp said...

syana....pening Ooooo pale...
nak cari konsep..dapur..bilik.. dining n ruang tamu..huuhhhu..
insyallah..tapi lani lum siap lagi..

gie: memang poning..amik masa yg lama...2 hari ni baru dpat yg toilet..mgu depan nak cari yg kitchen laks..ingat nak amik konsep moden..so hitam n putih....
dekat kabinet aku nak buat kabinet hitam..jadi aku kena cari mozek putih..
kat ruang makan..aku ingat nak amik kaler cream..ruang tamu masih di fikirkan..

el said...

cun2 mozek haaa...
nk cr mozek pun fenin eh..kahhh
sabo je lah

ppb_ppkp said...

el..memang cun....ada promosi..
tapi seyes...memang poning oOoo..
kang xjadi laks konsep//jadi konsep warna warni..wkakwakwak

alyyani said...

wah imah, rambangnya mata tgk mozek. macam2 design la. besntnye.. bila la aku nye turn nak gi tmpt2 gini. huhu..

nurshah80 said...

imah kalu nur la rasanya 2hari pun tak tentu dapat huhuhu... kalu nur dapat nengok contoh ikut jer... cz biasanya bab2 ni hubby nyer keje hehehe...
tapi bestkan pening tuk umah sendiri

~zuraiwan~ said...

mmg jenuh kan byk pilihan nih....huhu...fenin2..

Bed said...

kalau dah byk depan mate mmg pening!!

Dayah said...

rambang mata..rambang jugak duit nak keluaq..hehe...

imah..plan pelan2..insyaAllah..mesti rumah hang mcm casa impian tuh..

suhida said...

imah..cane aku nak tolong pilih untuk ko..msti ok je choie ko tu.dun wori la..cuma ko je rasa tak konpiden..

ppb_ppkp said...

allyani..memang rambang sgt,,..
aku sampai pening nak yg mana satu
hang xpe la..rumah hang dah siap smuanya..buat umah kg mcm aku ni..memang kena cari sdri smua.

nur..imah hubby serahkan kat imah bab2 konsep rumah kami tu..dari belakang sampai depan..imah. la kena fikir..uhuhuh..dia ok je

zura....very then fenin maa

\bed..gini la kalo buat umah kg sdri..kalo umah beli siap dah..senang..masuk cuci kaki jer..
bila wat sdri..tu xdak..ni xcukup..smua kena pi survey sdri

dayah...fuyoooooo..mcm casa impian..wkakwkak..xpadan ngan umah cinonet tecik..ihihihi..aku wat besa2 jer dayah..nnati jemput la datang ke pondokku itu ek

sue....huwaaaaaa..byk den nak mintak tulun hang ni...lani belum cat kaler..aku nak buat konsep moden...dari dapur sampai la ke depan...plzzzzzzzzz.
kaler cat...keler mozek..

J@J@ / Bini The Rock said...

perggghhhhh...
gmbr2 mozek yg kamu tunjukkan tu pon dah cukop lawa...
klu saya la g kedai mozek tu..mau pengsan 8jam sbb rambang mata...

keh3..
ape2 pon..semua cantik2 ekk Imah???

**Nae/Naz** said...

kak imah...leh tgk blog nae ada pic rumah yg dah nak siap...salah satu dr mozek yg k.imah tgk tu kami guna utk toilet heheh