sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, August 20, 2009

dapat dah..yeyeyeyeye










assalamualaikum wbt semua...selamat ;pagi khamis.... hari ni xdak story pasai makan k.. nak story padai benda yang saya dapat... mula2.dapat pos laju dari mummyrina.. yahoo... akhirnya sampai..saya dah pon membuat keputusan untuk menjadi ahli tupperrware,..huhuuhu... seronok sgt bila dapat sales kit ni..n ada 2 barang tupperware... beserta ngan katalog.
yang ke 2..semalam hubby siap bagi hadiah...chet...bukan dia beli pon hadiah ni..hubby beli myk hitam..then dapat ini hadiah...so dia bagi la kat saya..dia kata...xpayah la pi langkawi lagi nak pi beli kaserol ni.uhuhuhu...xboleh..tetap kena pi gak..hahahahahahhah..layanzzzzzzzzzzzzz.. sila jangan muntah occay

9 comments:

Gieyana said...

yeayyy yeayyy..Imah dh jd member tupperware...wei, kalau ada discount ko roger2 kt aku yer..aku pon suka tupperware gak nie!hiks!

alyyani said...

tertarik kat barang tupperware tu la imah.. itu ke free gift bila hubby ko beli minyak itam?

eikasyaza said...

tahniah2...ble guna raye nnt...yayyy!!!

fazilzura said...

DAKU PUN AHLI TUPPERWARE heheheheh

SyaNa said...

aku pn br jek jd ahli
bukan sbb nk bisnes sgt..sbb nk dpt brg free tu
kekeee

nome said...

wahhhhhhhhh imah pelan2 dah kumpul koleksi tupperware dan pinggan mangkuk nih...ni mesti x sabar nak pindah umah baru nih...

Zura Hasan said...

imah..zura pun baru beli thermos tu tuk hubby..hehehe...tp tak jd ahli sbb jarang ar beli..best kan klo dpt brg pree...ade sape2 nk bg adiah pree kat aku????ahaks...

strawberi @ mamadira said...

tahniah dah jadi member tupperware..

hehhe aku pun member tupperware..
sape2 nak jadi ahli pun bole..

sangat puas ati pakai brg tupperware..thn lasak

el said...

aku pun teringin nak jd ahli tuperware ni
adoiii sllu beno tertangguhnyeee