sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, September 12, 2009

Juadah Berbuka ramadhan ke 21- SEMPOIIIII...simple...SODAPPP

Ini la Mee bandung segera..juadah berbuka saya dengan hubby

ada lagi....dalam ni..teka apa dia???????

antara bahan2 untuk benda diatas yang ditutup tu

sebelum diuli......beli yang segera tepung pizza ni..mudah.

taraaaaaaaa..benda alah ni la yang di bawah towel tu

hasilnya sblm dibakar...saya buat 2 jer...tupon jenuh nak habis..
bagi kat member 1

dalam oven..suhu 150 selama 30min

hasilnya selepas 30 min..pizza karut mengarut...kahhhhh..Elly ko jgn gelak taw..

Mee bandung segera yang siap sedia dimasak...

ni la dia juadah berbuka saya laki bini pada 21 ramadhan baru ni..Jumaat..
sebab idea dah kering...ini jer yang hubby request..pizza karut mengarut tu
buat tanpa dirancang..kebetulan bahan2 nak buat semua ada...layanz
Salam semua....baru nak update juadah berbuka saya dan hubby 21 ramadhan baru ni..
kan saya kata....idea dah habis..xtaw ape nak masak..bila tnya hubby..dia request nak mkn meggi..aik>???saya pon on jer la..tapi buat lengkap2 la..xder la celup dlm ayaq panas jer..
saya buh bawang..ayam bagai...semua lengkap..slruuuuppppppp..sodappppp...
pizza tu plak..dari pagi masa dok fikir2...baru ingat cheddar cheese ada lagi dlm peti.. sosej ada, tepung pizza ada..cendawan dlm tin ada..lada benggala ada..so memandangkan dah xdah apa nak masak...dan mgu depan dah nak balik kg 1 mgu...so perabih la stok2 yanhg adooooo...l;ayanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

2 comments:

nome said...

mak ai...mewahnyer megi dia..macam2 ada...siap dessert pizza tuh..wallahhhhhhh

ppb_ppkp said...

kak mie...heheheh..makan meggi sekali sekala syiok gak...