sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Sunday, September 6, 2009

TAKZIAH BUAT KAK AIEZA -AL-FATIHAH

AL-FATIHAH BUAT KAK AIEZA , (FORUMER M.COM)
Takziah buat kak aieza,suami dan alya raihanah serta keluarga di atas pemergian baby yang dikandung selama 30 week. imah dapat tau baby kak aieza meninggal dalam kandungan.
sabar ye kak aieza. dugaan buat akak.yang pastinya...baby akak dah tunggu akak di syurga.
semoga akak tabah.

9 comments:

N A N I E said...

Alfatihah..dugaan di bulan Ramadhan..
sedih sangat bila dgr citer camni..semoga tabah menghadapi..ada hikmah di atas segalanya..

Ibu Mifzal Arsyad said...

ya Allah..terkejutnya..rs mcm br je bc kat blog aieza..psl perkembangan baby aieza..al-fatihah..semoga aieza n keluarga tabah..

ppb_ppkp said...

nanie..itu la..dugaan dari Allah swt. yang baik itu datang dari Allah

ainiey..aah...baru jer baca apsai baby dia...dah sampai masa ainiey

Bed said...

alfatihah...tersentap aku imah...besar dugaan ko za..imah bg number aieza boleh...tolong ye...sebelum ni dok dgr citer org lain tapi member sendiri lak yg facing dugaan yg sama....

~chekuna~ said...

Ya Allah... terkejutnya...
apa yg berlaku...semoga aieza tabah..

ppb_ppkp said...

bed..mana email..meh imah email no fone. imah pon amik kat aja forum

kak na..aah..imah pon terkejut..
dugaan buat kak aieza

alyyani said...

imah! meremang bulu roma aku bila tau berita ko ni imah. yaAllah, lepas satu2 berita aku terima. org yg aku kenal pulak tu. walaupun tak pnh bejumpe dgn aieza tp rasa rapat kt dunia blog.

yaAllah, nasib kita nanti belum tentu lg. takutnya..

miemiey said...

al fatihah..takziah buat kak aieza,,walaupun tidak mengenali nya rasa sedih dan simpati sesama islam terasa..moga aeiza tabah menghadapi dugaan allah ini..

Bed said...

imah thanks...aku dah dpt..