sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, October 3, 2009

Last Day at FELDA CHINI-Balik ke PERLIS

atas plus...jem menghala ke selatan / KL..lega nak ke utara ok...xdak jem..
Banjir dekat Bandar baharu,kedah...nak ke KULIM masa ni

ni masa kat tapah..

chakkkkkkk aaaaaaaaaaaaaa
snap pic sendiri wajib...masa ni bosan tahao gaban....baru sampai kat lebuhraya karak.. mizan gedik nak naik dengan saya n hubby...nak tgk TV katanya,.,..
Sempat snap pic kete my sis zaida..kami balik konvoi sekali..

alahaiiii...xnapak sgt la.....tu GETING HIGHLAND snap pic atas highway karak

HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....AIN CEDEYYYYYY

budak tecik ni buat muka sedey..maklum la..semua nak balik..
tinggal la dia ngan OPAH N TOK AYAH dia..

Hafiey anak abang saya yang masih takut ngan makteh dia ni

AIN AZ ZAHIRA buat perangai la pagi ni...maybe dia terasa akan berpisah dengan ayah n bonda dia.

abang saya..(the one n only in da world) with anak kesayangan dia..HAFIEY...(pasai apa la pakai kaca mata pepagi buta tu???jeng..jeng...ada jangkitan la dirumah saya..mujur x berjangkit..hahah)

AIN AZ ZAHIRA WITH HER DADDY

Huwaaaaaaaaaaaaaa......sedeyyyy....23 september 2009...saya dah nak gerak balik ke PERLIS. bertolak dari Chini dalam kul 9.30 am..saya gerak dengan my sis zaida yang dok kat Kulim tu..sekali harung dengan ayah ain (adik ipar saya) drop Din dekat taiping..then meneruskan perjalanan ke Kulim..coz hajat nak lepak umah my sis zaida 1 nite..
esoknya...24 september 2009 baru gerak balik ke PERLIS untuk aktiviti beraya di rumah MIL laks....apepon...balik kali ni puas..sebab 1 minggu..seronok...semua sibling kumpul semua.. umi n abah pon happy jer....anak2 dia semua ada kumpul...

4 comments:

el said...

bolat lah si ain tu
geram aku

ppb_ppkp said...

el..haah..dah 7 kg ko ain ni..
wpon baru 3bulan lebih

MRS. K said...

jauhnya pejalanan..

nome said...

comel sgt ain tuh..