sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, October 2, 2009

ORANG KLUANG DATANG

Bergambar dulu sebelum balik..(lepas ni depa pi Arked untuk shoping toto..hahaha)
dengan kak nurul..huwaaaaaaaaaaaaaa...debabnya daku..
Dengan Faiz,Kak nurul,dini n Dan
Faizal..sepupu faiz..bagus budak ni..ramah mesra..rajin basuh pinggan laks tu... eh faizal..ko jadi bibik akak la eh.
Dini yang chumelll
Kesian..makan kat bawah separuh....xcukup kerusi..
3 SEKAWAN

Sabtu Lepas.. 25 September 2009..terkejut tergempaq..dapat call kata member dari Kluang,Johor nak mai rumah.Depa singgah guar chempedak dulu..then baru nak mai padang besaq perlis ni..so ape laie..kelam kabut la....mujur la dalam freeze ada lagi stok2 ayam n sotong..then cuma tambah beli...
Act Hasnur Faiz n kak nurul Jamaai ni member Kelas masa study kat Kolej Inspektor Kesihatan 2002-2005.memang rapat sangat ngan depa ni..sekali dengan Shahidan (budak guar cempedak) DAN ni baru ja dapat title AYAH.tahniah dan. Faiz n kak nurul datang uatara ni pon sebab nak tgk ahli baru dalam family dan disamping jalan2 ke utara.Memang seronok sangat depa mai umah..walaupun xleh lama..(ajak tidoq rumah depa xmaw...sebab depa punya bagasi smua kat rumah dan..xpa..next time na..Suka sangat dengan DINI..baby depa ni....sangat Chumelll..muahssssssssssss..Lepas makan tengahari n solat..hubby bawa depa pi beli belah kat Arked Padang Besar.dah habiskan semua RM $$$$$...petang tu...kebetulan ayah n mak faiz (depa mai gak..sekali dengan adik2 dia 3 orang n 1 orang sepupu yang ramah sangat..mesra gitewwituq FAIZAL weii....tak g)Kami bawa pi depa ke KUALA PERLIS...Pekena Ikan bakaq (gamBar mkn kat KUALA PERLIS imah xdak..lupa bawa kamera...semua ada kat dalam kamera depa...(pstttttt..kak nurul nanti send la email pci2 tu ek)..so layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

7 comments:

SyaNa said...

happening ye bile sekali sekala ramai org dtg umah

alyyani said...

waaa kunjungan dari org jauh tu. mesti sedap diorg makan kat umah imah kan? :D

ppb_ppkp said...

syana..haah..dah lama xketemu..memang meriah..sayangnya masa xmengizinkan utk bergosip lama..heheheh

alyyani...itu la pasai..bila agaknya boleh ke kluang... ehhehe..
imah masak simple2 jer..sebab depa ni konon2 nak buat surprise...masak tomyam dengan sotong sambal n ayam goreng jer... xdan nak pi pasar.

el said...

siap bergambo atas tangga tu yg x tahan tgk..cayalahhh kome2 ni ..hehehehe

ppb_ppkp said...

elly..kahhhhh...ko ni macam xtaw rumah aku tingkat 4..aahhaha

zura@iwan said...

ooo ni umah hg la ek...kuartes tuh...bsr nuh...

nuruljamaai said...

salam...best sgt dpt jumpa imah. imah msk best. smp balik pn abg k.nurul asyik ckp patutla rizal makin sihat rupanya cik adik dia pndi masak. w.ever pn tq n nnt mai kluang plak. sory bebyk main terjah jer.. konon suprise la tu