sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, November 11, 2009

Amatur -Kuala perlis outdoor







tempohari...lepas habis keje..terus berdesup dengan hubby pi kuala perlis..sajer nak amik angin sambil shoot pic... sajer nak tgk buleh ke tak.... bolehhhhhh laaaa...layanzzzzz

p/s: Ini percubaan kali ke-3.. GIE..ok ke???aku masih baru...kena byk study lagi ni..edit2 pic aku xbuat lagi..baru masuk software photoshop...

11 comments:

MRS. K said...

ok..ok...nice shot
boleh improve lagi

el said...

suke sgt ko buat aksi2 cam gitu kan
hahaha lawak plak aku tgk
pndi korg shoot mengeshoot
bila nak shoot aku plak
hiksss

ai said...

ewahhhhhhhhhhhh...

ni yg aku mendengki ni!!!

zura@iwan said...

wahhh....pandai tu hg noh...bleh2 la tuh...nnti try lg..

alyyani said...

kalau aku tgk ni, da kire pro dah ni. posing jgn tak posing imah :)

fazilzura said...

imah in the hausssssssssssssss..


amboi .. sejak ado 'baby' baru ni .. laju je upload gambo yekkk..

ppb_ppkp said...

mrs k..amatur..baru nak belajar... insyallah..kena byk belajar lagi

el...aksi mcm mana tu?????heheheh..
boleh ajer ko nak aku shoot..aku charge mahal2 kat ko..

kak ai....ewaaaaahhhh...insyallah nanti leh beli punya..kena menabung syiling..egegege..imah menabung 4 thn. pakai kamera ape pon xkesah..yg penting minat...
ai said...
ewahhhhhhhhhhhh...

zura..masih baru..kena byk belajar lagi.main hentam jer.

allyani...xdernya pro... kena byk belajar lagi..bab2 posing ni bagi kat aku.

mama akil...imah in the haussss disini...
heheheh....tu la....baby baru ni la kekasihku....sayang sgt kat dia

nizza-abira said...

syabas imah!good job!
pic makin cantek, usaha lagi ye dik ;))

Gieyana said...

tak per..pelan2..nnt mesti jd pro taw..keep on shooting & research on 'e information bout photography k..

CT NORAMIZA said...

cantek gambar2 ni, tp kalau main2 lg ngan cahaya lg best, :) ni ckp2 org yg x pandai pasal photography, tp suka tgk gambar cantek :) salam kenal

ppb_ppkp said...

kak nizza.tq...usaha tangga kejayaan..


rozie..aaah..pelan2 kan...kena byk study laie ni..manual pon xhabis baca laie.

ct..tq..tu la..newbie laie..heheh..kena byk membaca dan belajar lagi..
salam kenalan..