sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, November 5, 2009

MELAWAT KAWASAN



Kesian kat pokok kelapa pandan ketot ni..dah lama xsiram..

View from verandah rumah..
Pokok Mulberry...masa beli 3 bulan lepas..ketot jer..lani dah tinggi..

View dari depan..alahaiii..bila la nak duduk ni....hrmmmm ($$$$$$ habis dah).huwaa

View dari luar pagar..
hubby siram pokok limau nipis n limauy kasturi (beli masa kat MAHA 2009 kat changlun 2 mgu pass)


hubby siram pokok mangga harum manis... n rumput mutiara sekangkang kera tu.

Assalamualaikum wbt... lewat skit update blog hari ni.. xder ape nak citer la..nak melalut2 pon xdak...cuma macam biasa ler..blog imah ni akan penuh dgn gambar2 yang snap gitu2 jer... gambar ni diambil dalam kul 6am.. pasni habis amik EXAM PTK...hubby terus ke mahkamah alor staq..ada court case..then dah setel..pi jitra sat tgk perabot..then terus ke kedai mozek..pi tukar 3 keping..pecah..pastu baru MELAWAT KAWASAN yang dah sekian lama xtengok..BZ... tambahan $$$$$ dah tarak nak sambung buat..kena kumpul duit laie ni..uhuhuhuh... skit2..lama2 jadi bukit...insyallah....pelan2 orang kata..xlari gunung dikejar..sesambil tunggu hubby siram pokok..tangan ni mula la..hahahahahahha...layanzzzzzzzzzzz ajerrr.

8 comments:

[I][T][A] said...

Umah awk ker tu? cantiklah... luasnya kawasan... seronoklah bercucuk tanam...

ppb_ppkp said...

ita..haah..insyallah...xsiap lagi..
hrmm..dh lama buat..tapi modal xberapa nak cukup..kahhhhhh.. so tanam pokok dulu..
haaah..dah start tanam2 dah..

el said...

luas halaman ko imah...
ko nak wat ape luas gitu
bgslah byk pokok ko tnm...

tgk sekitar umah ko tu xde plak npk umah org len...cam jauh jer..kiri kanan pokok getah ke

ppb_ppkp said...

el..haah..memang luas halaman rumah aku...laman jer luas EL..
rumah xbesar mana pon...
haah..xdak rumah orang len EL..
rumah aku sebijik jer

zura@iwan said...

luas giloss kan..ya la beli tanah kan...hehehe..best tul tgk..

Gieyana said...

design umah hg cam umah akak aku..cuma terbalikkan grill n tingkap tue jer..hehehe

ppb_ppkp said...

zura wei...tu tanah bukan aku yang beli daaa..ahmad albab yang punyaa..hahahaha...MIL aku bagi hadiah daaa. tq MIL..ahhaha

rozie..hahahah....tu design umah kampung ja..aku xdak ler nak design semi D bagai..hahaha..xdak duit nak buat pelan kat arkitek

nizza-abira said...

imah, bila-bila ada rezeki lebih nanti leh tambah umah tu kannn cos tapak dah ada.