sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, November 7, 2009

Menu Jumaat Dinner

member2 adik saya from politeknik arau datang bermalam
adik saya yang belakang tu
ni lagi dua orang dok control cun.
menu...siakap 3 rasa lekeh...sebab saya kata lekeh..xcukup bahan.. nenas xdak..timun dak..
simple sangat...

udang galah masak lemak cili api podassssss


kailan ikan masin..

Assalamulaikum wbt..selamat pagi sabtu...xdak aper nak share sgt..macam biasa la..blog ni dah tegar sebagai blog makan..maklum la...tuan punya blog nikadang2 ada angin M..kadang2 angin R..kebetulan..petang kemarin..jumaat..adik saya from poli teknih arau datang dengan 3 orang kawan2nya..so saya masak lebih skit..so..depa ni la yang tukang perabih DInner malam tadi..layanzzzzzzzzzz....selamat berhujung minggu semua...

KREDIT TO MY LUV NIKON...syabas..syabas.

6 comments:

mamashasha said...

imah lekeh2 pun menyetap selera aku!!

ppb_ppkp said...

bed....seyessss....aku memang xdak mood sgt nak layan blues kat daporr aku tu..uhuhuhuuh

el said...

ishhh ngan snap dr en.nikon
bertambah2 lah kesodapan mskan ko imah..jeles aku...
alah lekeh2 pun sure sdp..
aku lekeh2 sndiri mkn jerk..hahaha

zura@iwan said...

ishhh mn ada simple lekeh tu..aku tgk maveles jerk..

ppb_ppkp said...

el..cik olympus tidak kulupakan.. byk jasa dia..hihihi.. aku seyes meamng xcukup bahan buat siakap sweet sour tu..

zura: hihiihi,,memang lekeh,,xmcm kat kedai ada pelbagai bahan

[I][T][A] said...

Amboi bestnyer lauk2 tu... mana ada simple tu...