sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, November 6, 2009

menu semalam yang suam2 kuku rajin

ikan sardin masak sambal pekat

mentarang gulai dengan keledek...yummyy
Assalamualaikum wbt...selamat pagi Jumaat..walaaaweeeee....angin RAJIN masuk dapoqq dah ada dah skit2 dalam diri ni.....layanzzzzzzzkan ajer yer blogger tegarku..hiihihi

10 comments:

Ryn said...

sedap ke mentarang tu? ada rasa cam kerang tak?

amboi sejak ada dslr gambo pn dah improve..cantek sgt..

zura@iwan said...

.....kira ok gk tuh msk gitu...nmpk gk rajin nye..

nome said...

imah...sila tunjuk ajar yer..akak nak tau, mentarang tu apa ek? ghupe cam sotong kan...mesti sedap kan...

el said...

ape tu
mentarang
ishh idoklah aku tau...
ko ni mmg tradisional sggh
kahhhhh cm2 benda baru aku belajar lah

ppb_ppkp said...

ryn..sodappp sangat beb...aku dah 4thn dok perlis ni..memang ni ler my feberet....kalu nak beli beli kat areea sunagi baru kuala perlis..sodap buat gulai ni...
ryn..dak aih....sejak2 ada dslr..aku masih sayangkan olympus ku itew...


zuraiwan..ehhehe...rajin2 malasz... smtra nak dapat mood dapur smula..kahhhhhhh


kak mie...mai sini adik nak habaq mai..mentarang ni menatangnya macam siput..tdok dalam selut (lumpur)kat tepi2 pantai kuala perlis.dia bukan macam macam sotong.. isinya macam siput.tapi isinta besar,..tak macam lala.


elll...mentarang tu glemer giler kat perlis ni.. hehehe..tradisional n very the KAMPONG hahahahah....

[I][T][A] said...

lauk suam2 kuku rajin pun nampak sedaplah... mentarang tu apa ha? tak pernah makan la plak..

ppb_ppkp said...

ITA..ehhehe..seyessss..memang malaszzzz..mujur ada la gak MOOD RAJIN ada skit..
mentarang tu menatangnya macam siput daaa...kat perlis memang femess

Zura Hasan said...

imah...uwaaaaaa....nk gak mentarang tu..time aku balik perlis takdak lak menatang tu...skrg tgh musim ek...mentarang tu best jugak klu goreng kunyit tarok cendawan...mak zura suka masak air dgn buah betik muda...pergghhh...meleleh ayaq liuq nie...

ppb_ppkp said...

zuraa..rilekss k... rilekss.. apa laie..meh balik perlis lekaih..ehhehe
(sambil mengankat mentarang masak gulai ngan keledek) tunjuk kat zura...yummy...hahahah..jgn jeles...hehehehehe

MaMa aYiN_FaSHa said...

huhuhu..mentarang yg x bleh balah tu...sejak kawin ngan org kedah terus pandai mkn..hehhehe..masa preggy kat ayin..gila mentarang..hahaha!!! mertua aku selalu masak buat gulai ngan batang pisang..perghhhhhhh!!!
Skrg ada tak?? kot la tak dak time musim ujan ni kan??