sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, November 21, 2009

SENARIO THE MOVIE 2 Beach Boys




SENARIOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooo....... semalam..pi jitra..tengok citer ni..plan ngan hubby nak tgk dua2 movie marathon..tapi apakan daya..dah lewat malam dah...so layan 1 dulu.. senario dulu la... 2012 insyallah ada masa minggu depan kot2 ada masa terluang2... best ooo citer senario beach boys ni..ramai sgt org dalam panggung.tayangan saya amik kul 8.40pm.. citer ni santai...sebab saya tgk dalam panggung ramai yg bawa family.. pecah perot gelak.. part paling best...masa nik sayiddah dok cakap..hadoiiiii....memang lawak laaa.....layanzzz je gambar ni..kredit to en olympus..sebab amik pic ni.. segan nak shoot guna gedabak tu...malu wei..

9 comments:

el said...

hehehe malu lak bw gedabak tu
yelah kan kdg2 tu malu gak
nti org kata ..eh artis ke tu
hikss..best eh beach boy tu
rs cam nk tgk jerk...bila la tu eh
hehehehe

~chekuna~ said...

imah..best ke senario..nak tgk nak tgk...kakna mmg suka senario dari dulu..hik hik...macam budak2.. biarlah ada kata senario hampeh..tapi kakna tetap suka...
mmg sesuai utk family kan..

ppb_ppkp said...

ell...tu arrr pasai...seyes malu..gedabak tu khas utk sesi dua2 jer..ahakzz...
makanya..haruslah yang lama jadi sandaran..aku tetap sayang kat olympus aku tu taw el..
aaah ell..syok Ooo..ko bawa anak banak ko pi tgk...sure pecah perot ko..nanti bulan 12 ni citer santau..bulan januari citer amin sempit..lagi klawak aku tgk dia nyer intro smlm..

kakna...aaah..best.....pi la tgk.bawa luqman..imah n rizal memang dok nanti2 episode 2 ni.. seyes.memamg syok..

J@J@ / Bini The Rock said...

pstt pstt!!

(dlm nada berbisik)
saye beli DVD 2012 & Papadom mlm tadik...tp lom sempat tgk!

ppb_ppkp said...

psst..jaja..jaja... aku takut wei nak beli cd haram..hahahahaha.... (ayat kunun2nye la..hihihi)..eh dah kuar eh 2012 n papadom??harus beli ni....

Diarihatiku1976 said...

wah.. dah tgk citer ni ekk.. saya baru nak tgk.. tapi takde amsa lagi ler... tak sabar nak tgk ni...

mamashasha said...

best ke?bile le aku ada chance nk tgk wayang ni?

~sall said...

salam imah, bestnye tengok wayang. sall pun dah lama pekena wayang. Jom la tengok cite pisau cukur.

zura@iwan said...

tgk citer lawak....aku suker gk..