sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, December 19, 2009

SO TIRED!!



KORANG PENAH RASA PENAT SANGAT2 TAK????huwaaaa...skrg saya rasa amat penat...
macam2 benda berlaku bulan disember ni...dugaan dan cabaran....

7 comments:

Gieyana said...

aku pon penat gak..mcm2 xtvt aku buat rini..

Imah..b strong..apa yg berlaku tue ada hikmahnya k..:)

eikasyaza said...

kak imah..salam awal muharram.. kuatkan semangat...

mamashasha said...

sabar ye imah....kalau ko tny aku...penat?dah lali sgt la...ko kene pandai tackle kepenatan tu jgn sampai stress ok....

miemiey said...

agaknya ko dah berdua imah tu yg penat semcam ni....perbyakkn rehat imah....

ppb_ppkp said...

gie...aku end off this year..rasa amat letih otak badan dan smua..tq gie..bagi support kat aku


feeka...salam awal muharam..
insyallah...dugaan dari allah tu smuanya nak uji hambaNYA.


Bed...aku kena be positif... Allah dah aturkan smua ni..ada hikmah disebaliknya..tu la...aku kena control n managed..thanks bed..

mimiey....ntah la..nak ckp ader kang xder..ckp xder kang ada..wallahualam...doakan ek..insyallah..

zura@iwan said...

aku pon rase penat imah...mcm2 mende kena pk...mcm2 mende kena buat..

ye imah ada hikmay ye semua ini...dugaan yg hg terima adalh satu ujian dr Nya...kdg2 mudah je kita ckp kan..tp nk laluinye tu bkn mudah...be strong k..

el said...

aku imah lg penat taw
ngan anak2 lg...
x leh nak describe cm mn...
rs nak dok alone cuti 2 3 hari
g spa ke ape ke...nak relax2
hehehe