sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, January 7, 2010

CELEBRATE BIRTHDAY MY LUV

Kek Birthday speacial for My Lovely Sweetheart...
Menanti hidangan..Yummy..Ikan gerut bakar..sodapppppppp
sutun goreng teponggg...ngappppppppppppppp
ranguppp sgt
terung bakorrrrrrrrrrr..manesssssssss



Mentarang masak cabai....ya allah..sedappp sgt..manissss..zura..ko jgn jeles..hehehe..sila balik simpang 4 ye..sebab skrg musimnnya

Taraaa..tinggal kulit jer korang...sila jilat screen yer..ihihihih

Licinnnn......alhamdulillah....setel RM49 hengget....malam ni...turn saya belanjee...yahoooo..

Cari ape lagi tuh>????????habis dah la...iskh2...

Makan tulang ajer..uhuhuhuh...sebab sodapp.kahhhhh

Assalamualaikum wbt semua....Alhamdulillah..walaupon agak bz.saya sempat menyambut birthday hubby selepas kerja pada5 januari 2010 baru ni..actually malam 5 jan 2010 tu dah celebrate kat rumah..dlm kul 12am gitu..tapi dengan kek sepotong ajer n sesi bagi hadiah... tapi saya planing nak celebrate lagi..so.pas keje..n pas pi tgk MIL kat hospital..terus ajak hubby pi kedai kek..cari kek.then terus ke Kuala Perlis...menikmati dinner kami yang sangat beshh ini.. layanzzzzzzz jer pic...malas nak membebel panjang...wassalam

16 comments:

isha said...

sdpnya ikan bakar 2....nk skit

ppb_ppkp said...

meh datang perlis..ehehehe

zura@iwan said...

celebrate juga kan....ok la tuh..

ikan bakar...sedapnya..

ppb_ppkp said...

zura...aaah..wpon bz kerja.
masing2 dgn uniform ja..hahaha

peah @ peps said...

sedapnye..untungnya duduk kat utara

ppb_ppkp said...

peah..mai la ke uatra..

Syaz (MamaFarish) said...

akak makan kedai mana? kola ka?

el said...

epi besday epi besday
ngis aku tgk menu2 ikan bakau ko ni imah
hehehehe

Zura Hasan said...

imahhhhhhh..................
ko saje ja kan...uwaaaaaaa........
nasib la balik krismas ari tu aku dan mkn mentarang tu...pas balun mentarang tu la aku demam, trs batuk2 smpai la ni tak lega2 lg...

uishh..lama tak mkn ikan gerut bakaq..kat puchong ni ada ikan tu tp mahai nk mampuih okeh...dah tu bukan depa bakaq pun...masak apa ntah...kola perlis gak sodap.....

eniwei..hepi belated besday kat cik abang hang....moga dpt title 'ayah' thn ni....

ppb_ppkp said...

syaz...aaah.,.,kat kola perelih ler tu...

el:sila jilat screen ye.sila nnagis ye.kahhhhhhhhhhhh.

zura..seyess..aku suker mentarang....mantoppp...esok nak pi mkn..suh buat bakor plaks...

alyyani said...

mentarang imah? ape tuh? tp murah la makan seafood kat situ. kalau kat kl dah kena almost rm100 tuh. happy birthday to your luv!

nome said...

wahhhh...sedap2 menunyer...puas makan..murah lak tu...mana nak dpt menu camtu dgn rege camtu kat kl nih..haruslah pindah ke perlis..ekeke...n'way epi belated besday kat en somi yer...

ppb_ppkp said...

allyani..mentarang tu mentarang la..ehhehehe...sodapp....dia dok dlm lumpur..kat kuala perlis ni byk..allyani..meh la datang sini..
seyes...sedap2 belaka...
aku mkn ikan gerut bakar= sekilo rm 30= ikan aku amik tu 800gram
sotong= 1 kg rm28 aku amik 300 gram ja.dlm 5 ekor
mentarang= sekilo rm15- aku amik 6 ekor..dlm 300 gram ja..
kerang= 1kg rm8= kerang aku setengah kilo.rm 4. semua aku mkn rm49 hengget.

kak mie..memang mabelesssss...
harus datang perelih ni kak mie.

~chekuna~ said...

sedap2 betul makanan kat perlis..
tak boleh jadi..ke ada sesi melawat perlis ni..imah leh jadi tourist guide boleh.. guide mana nak cari mknan yg best2..
Selamat Hari Jadi utk Hubby Imah..:)

Gieyana said...

hepi besday utk hubby hang yer..moga berbahgia selalu k..

ppb_ppkp said...

kak na...mai la...tapi malam ajer la makan2 mcm ni..siang biasa jer..

gie..thankss