sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, January 9, 2010

TAHUN BARU TV BARU

Barang baru..baik punyaa..alhamdulillah

Kotak ni harus dismpan elok2..sebab nanti nak pindah senang. Mr Rizal cakap teringinnya nak beli home teater..ehheheh..layanz ajer ni
yahooooooooooooooo...akhirnya...dapat jugak..berkat duti OT penghujung 2009..makanya... harus nampak sesuatu yang bernilai..sentimental value ni...berkat duit keje... dapat jugak.. alhamdulillah.....
actually..kami belum pindah lagi ke rumah baru..cuma baru pindah barang skit2 mana yg xguna di sini..nampak xcun kan letak atas almari tu..heehhehe...sebenarnya plan nak gantung ja LCD tu..tapi hubby ckp semua tu buat dirumah baru..kat kuarters ni biarlah mcm tu dulu..hahahah..
almari tu nanti nak let go ja...nak jual murah2..rm50 hengget..murah2..murah..

10 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

Alhamdulillah..

rezeki melimpah ruah hendaknya

el said...

bape inc tu imah..x npk lah dia tulis kt box tu...
imah ko kena adjust skit kasi npk lcd tu..kira lcd tu je yg ado..almari ke speaker ke...kalo boleh lah..baru npk gempak skit...aku tgk cam serabut lah...speaker tu besor dr lcd..kahhhhhhhhhhh...aku bg idea je..slow2 lah eh

ppb_ppkp said...

jaja..alhamdulillah..rezeki duit OT hujung 2009..dan rezeki awal tahun..

el..hehehe..32 inci daa..
el..seyes...maklum la..baru hari ni daa org tu mai pasang..kahhhhhhhhhhh...nanti aku ingat pindah rumah baru nak setting nak gantung ja..jimat ruang..eheheh..speaker tu dah lama. aku pon nampak serabut la..kahhhhhhhhhhhhhhh
thanks el atas idea bernas ko tu.. nanti aku susun tgk..

alyyani said...

HASIL TITIK PELUH YE IMAH. ALHAMDULILLAH...

p/s : best nye ade o.t/ aku takde pun. huhu..

Diarihatiku1976 said...

wow... rezeki lebih awal thn ni.. alhamdulillah...

Dayah said...

alhamdulillah...thn baru tv pun baru...lebih bergaya di rumah baru nanti

mamashasha said...

wahhh mmg sajak lah ppasang kat umah baru.....hehe..tp kan rak tu aku rasa kene tukar baru gak yg panjang & rendah sikit or boh kat dinding la...

Gieyana said...

bagus2..tahniah yer..

^^ Daku tgh dok aim plasma nie..harap Mr Hubby kasi greenlight nnt..hahaha

ppb_ppkp said...

allyani..alhamdulillah..berkat kerja siang malam cari rezeki..akhirnya...ot hujung 2009 nampak jugak...kalo tak..dapat jer.habis..dapat jer habis...

p/s : hehehe..aku gred U29 ja allayani..memang ada Ot..ehhehe


kak ina..alhamdulillah..rezeki awal tahun dan hasil duit penat lelah penghujung 2009...hopefully pasni ada rezeki lain yang lagi..amin


dayah...syukur kepada Allah swt.dgn izinNYa memberikan aku dan suami rezeki ni.rumah baru insyallah dlm proses nak pindah2 baranh yg tak guna di rumah kuarters ni.belum masanya lagi nak duduk di rumah baru.sebab aku masih bertugas di opis lama.tgu kena tukar ja ni ke unit baru..uhuhuh..rumah baru weekend n free2 baru balik


bed..belum pasang lagi dirumah baru..ni kuarters yg aku dok lani.bukan ape..nak bagi nampak jugak $$$ hujung 2009 tu..heheeh
oh ya...meja tu memang plan nak beli yg baru..tapi tunggu pindah dulu la..wat masa lani guna yg ada tu dulu..thanks bed.
dok planing nak lekat kat dinding ja nanti di rumah sana nun..

Gie..thanks..berkat duit hujung tahun 2009..nampak jugak seketul tu.huhuuhuh..
ape lagi..beli jgn x beli.ehehheh.'
aku dah lama nak beli...tapi duit tu dah terbeli DSLR tu..ahhaha..
so..bayar balik la..huuhuh
pesanan utk MR munir..sila bagi greenlight occay..

zura@iwan said...

bagus2....best wooo tv bosar...aku blm pk nk beli lg...nnti kalu pindah umah br mmg nk beli..kekeke..plasma tv ka...