sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, February 17, 2010

HOME SWEET HOME 98% Progress

View dari luar pagar rumah..jauhnnya nak jalan masuk dalam rumah..
Home sweet Home..baru siap dicat...new karer from colourland.

Pagar wajib karer sama ngan karer rumah.

2nd bedroom..cinonet jer bilik ni.

Dining
Kithcen
living hall
Kithcen Cabinet yang belah bawah..atas xpasang lagi.minggu ni agaknya..

20 comments:

oYa said...

wow..bestnya ader umah sendri besau lak tu..jelesnyerrrrrrrrrrrrrr

ppb_ppkp said...

oya...lama nak siapkan ni..modal dah habis dah..huuhuh..
kecik jer oya...

zura@iwan said...

x lama lg dh siap la umah ang noh...x sbr kan...nice2 la umah

hasni said...

wah besar la umah akak
halamn pon luas
best nye

Ibu Mifzal Arsyad said...

besarnya umah hang imah..seronok kan..ada umah sendiri..

ppb_ppkp said...

zura..tinggal pasang CC yang atas + wardrobe n pindah barang.= house warming..ehhehe...smlm depa mai pasang langsir...memang puas hati \nanti mai taw

ppb_ppkp said...

hasni..cinonet jer rumah..laman memang luas..mai perlis hello2 yer

ppb_ppkp said...

ainiey..cinonet jer hoem sweet home aku..seyes..

Rizziela said...

bestnya ada rumah sendiri

mamashasha said...

besaqnya weiiiii....bestnye dok kmpung.....smlm laki aku ckpp nk buat umah kat kg.....huhu.....

nome said...

canteknyer umah dia...bile nak rasmikan tu? tinggal lg 2% jer...x sangka dah nak siap umah imah kan...syoknyer..kawasan luas...leh santai2 ngan family nnt...akak turun perlis nnt, nak singgah la umah imah..leh ker? ekeke...

LeaKhalid said...

waaaa...bestnye ade umah sendiri di tanah sendiri....

bagus2...tahniah buat imah n suami

(^^,)

ppb_ppkp said...

rizziela...syok memang syok..tapi amik masa lama gak nak siap rumah ni..
xdak modal.uhuhuhhu

bed..serius...laman jer luas..rumah tecik ja..
ok la tu bed..dah ada tanah sdri.. buat la bed..aku suker dok umah kg..sebab suker tanam2

kak mie..thanks..rasmi insyallah mac 2010 ni..nak wat house warmig skit2..2% lagi tu timggal CC dapur yg atas n wardrobe + pindah rumah = house warming ja..
sila..sila kak mie..mai perlis hello2 ler imah..

lea..insyallah..nanti lea pon akan ada umah sdri..chaiyok....
thanks

AieZa said...

kompom kena hello imah p perlis nih... kena la wat rombongan cik kiah ke sana.. hahaha.. leh imah bwk p mkn restoran abg linda.. ya allah rindunya nk pi mkn sotong abg lindaaaaaa... auwww...

ppb_ppkp said...

kak aeiza..wajib tuh..
tapi syaratnya..kena calling dulu..jgn dok buat terkejut tergempaq pulak.hiihhi..sebab cheq ni kerja xtentu masa n hari taw..
auww..restoren abg linda tu xbape shedappp laie..ada lagi yg lagi aummmmm......tungguuu

Dayah said...

mesti hang tak sabaq nak dok umah baru kan Imah...tak sabar nak deko..deko..deko...

ppb_ppkp said...

dayah....btui tu..tapi verangan jer la dulu deco2...budget tarakkk.hihiihhi

Gieyana said...

cantik umah hang..x sabar nk p hse warming nie..hehehe

cenonet ker bilik no 2 tue? cat dia cantik...

~sall said...

cantik3.. aku suka akan umah dikau. xsabaw nak terjah umah hang. tupun kalau hang jemput aku hahaha....jemput la jemput laaaa....

ppb_ppkp said...

gie..thanks...mai jgn xmai taw..nanti aku roger bila nak buat tu..cadang2nya march ni..tarikh akan diberitahu kelak..buat tecik2 ja house warming ni,heheh
bilik 2nd memang cinonet..bilik 3 n 4 lepas ni baru nak buat..lani 2 bilik dulu aku buat..xdak modal dah..ihihi


sall..toce.toce..mai ler..memang dialu2kan..tapi dgn syarat..nak jalan kesini..kena roger awai2..supaya tak terkejut tergempaq..occay..