sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, February 22, 2010

LANGSIR OWH LANGSIR

KOS CURTAIN-home Sweet Home- sgt2 berbaloi dan masih dlm budget.
BLIND KAT DAPUR
2nd BEDROOM
DINING MASTER BEDROOM
LIVING -SLIDINGLIVING TINGKAP

Pheewitttttt...akhirnya...dah siap dipasang curtain2 ini...chewahhh..rasa mcm penuh la pulok teratak cinonet itu..amat puas hati dengan hasil kerja kak ina (MBT).. rege pon dalam budget n amat berpatutan.layanzzzzzzzzzzzzzzzzz....

kira lagi 5 tahun kot tukaq langsir pulak..kiranya skali harung utk raya 2010-2016....kata en suami kepada saya....hahahahaha

16 comments:

Diarihatiku1976 said...

wahhh..lawo langsir tu.. saya dah 2 tahun tak berganti ni... ahaskk

ppb_ppkp said...

kak ina...amik yg murah2 ajer..ihihih..dalam bugdet yg agak ciput ini..

nome said...

canteknyer langsir2 dia...cam nak raya pulok...ekeke...

ppb_ppkp said...

kak mie..ni skali harung raya 2010- 2016..ahhahahaha

Ryn said...

imah,
cantek sgt....sesuai dgn rumah...

zura@iwan said...

lega dpt siap semua kan....x sbr nk duk je la...

ye la kena 5thn sekali tukar la..sekali buat mahal dh..huhu

Rizziela said...

Bestnya semua dah siap..

lawo la langsir imah..akak berkenan yg kat living room sliding tu..cantiklah

Dayah said...

Imah..
cantik la.rajin hang buat berjenis2 kain.kalau dayah..satu corak kain pukul semua tingkap..hahaha..nampak sgt kedekut...huhu

hasni said...

rumah akak cantik la
langsir pon cute

fazilzura said...

wah lawo ooo... sana murah dak kayu tu

mamashasha said...

imah..aku berkenan yg master bedroom tuh....cantek....rajin betul ko wat mcm2 kaler kan.....tak sabaq nk tgk the whole furniture&fittings banglo mewah kamu.....

el said...

woi sekali aku imbas igtkan ko tgh cadang nak beli langsir mn satu..tgk dlm2 laaaaaaaa langsir umah hang ke imah..kahkahkahhhhhhhhhhhhhh giler kentang punya dasat no...fuhhhhhhhh tiap2 ruang lain jenis langsir...syok abiss..bape juta abis eh..kahkahkahhhhhhhhhhh raya nti sure meriah k

~chekuna~ said...

wah..imah..tak sempat kakna nak tgk rumah imah hari tu..takpe..next time datang..singgah sini kot.. nanti duk rumah baru..ada rezki baru..jeng jeng...

ppb_ppkp said...

ryn..tq..tu pon jenuh mencari yang sesuai n dalam bugdet yang cinonet..kahhhhhhhh..

zura..aaah..lega...sebab dah lama sgt...bukan ape...$$ non ado sgt...
taw xpe...en suami kata...5 thn 1 kali ajer taw..kahhh..warning kah itew...


kak ziela..cuma KC atas ngan wardrobe baju ja lagi dok tgu tukang kayu pasang...
yg kat living tu kain jenis baru..
imah amik yg budget2 jer kak..
sebab budget ciput ajer..sedap mata memandang


Dayah..thanks.bukan aku yg buat..ehehhehe..aku tempah ajer.cuma kain aku pi pilih kat gudang,,yg lain smua tukang jahit setle..
mujur laki aku xckp byk bab2 langsir ni..yg lawaknya...MIL aku siap kata..aik..kenapa langsir warna warni..kenapa xbuat 1 warna ja..aku kata la...fesyen ni Mak..


hasni..tocee...langsir ala2 bugdet ciput gitew..janji sedap mata memandang..kekekeke...rumah pon ciput ajer..sesuai dgn budget yang xbape non adoo..kahhhhhh

zura...I lioke kayu2 gitew...
nak kata murah sgt pon..aku rasa mahal gak kayu ni..sebab bugdet kayu ajer rasanya rm500 lebih..k


bed..master tu purple ala2 pink gitew..I lioke too..hehehe..
ala..bukan payah pon bed..pi gudang dia..decide nak kaler ape... nanti tukang tu buat ajer mcm yg kita nak...simple jer..skrg ni curtain smua simple2 ja tukang kata..no kore srcallop2..hahaha..
furniture???what?????huwaa..tu yg sadis tu..$$$$ non adoo dah..so verangan ajer la..uhhuhuuh
mewah sgt ler kahhh...very the cinonet..seyes bed....laman ajer yg besaq..



woi el..ihihihih...giler kentang putar la jugak..kahhhh...
aku beli lain ruang lain jenis n rege langisr..ehehhehe..sebabnya..BUDGET...kat living n dining up skit la.. then kat bilik yg murah skit la...bape juta rupiah>>>????? dalam budget aku la...hehehe...xdak la mahai sgt..berpadanan dgn rumah secotet tu laki aku ckp..
raya ni xraya sini..aku balik kg aku la..hehehe

kak na..tu la.xdan kan..next time mai lagi maybe imah dah dok sini..insyallah..amin

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ziarah org padang besar...orang arau datang bertandang....lawo langsir....

ppb_ppkp said...

salam ziarah buat orang arau..ihihi..
thanks...buat kat Dmara kangaq.