sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, March 4, 2010

HAPPY BIRTHDAY TO ME- 27 Years Old

COKLAT....dappp OOoooo..tq buat En suami
Bentuk pertama di ngap..bentuk love yang melekat dua tu..

EXTERNAL USB 320 GB.. memang dok kumpul $$$ nak beli benda alah ni..
bukan ape..dlm laptop ni dah berat sgt dgn gambar2 yg ditransfer dari Camera tu.
Tq sayang..


weewitttt....yahoooooo....hari ni 4 macrh 2010..genap la umur imah 27 thn...kebetulan malam tadi (3march keje malam.)so balik rumah..lepas mandi n rehat2,mata pon ngantuk.. sebab memang xlarat sgt2..habis2 En suami datang.....bawa la benda ape ntah sambil senyum2... rasa terharu sgt...Ingatkan dah lupa..walaupon belum sampai kul 12 pagi...dah wish..maybe en suami takut saya dah Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....layanzzzzzzzz...nak celebrate bila n di mana??? rasanya buat sekali dengan Anniversary RIEZMA yang ke 4 pada 11 march 2010. So untuk Entry House Warming...sila scroll ke atas...layanzzzz

En suami bagi hadiah Coklat n box yang cantik (bleh simpan brooch or rantai kawen tu.. n lagi 1 External USB 320 GB..terima kasih sayang) satu lagi encik suami kata hadiah UTAMA dah pon diberi..iaitu CINONET VIVA tu..telah diberi pada Januari baru2 ni...layanzzzkan ajer..

15 comments:

saveme_zero said...

selamat hari lahir yg ke-27 imah. moga sentiasa murah rezeki. moga cpt2 dapat bb yer..aminnn

el said...

woiii dpt hp bb ke..amboi2 jelesnye
epi besday imah aku dh wish ko kat fb ok
psl hse warming tu aku x dpt g lah..ritu kan aku keje..len la umah aku sebelah umah ko..kahkahkahhhhhhhhh
tp insyallah aku akan terjah umah ko jugak..ahahaha..nti pape aku bitau ko..ko msk sedap2..expeceli murtabak ko tu..hahahahaha

nome said...

epi besday to u lalink...semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki...akak berdoa semoga apa yg imah hajati akan termakbul...

AieZa said...

selamat hari jadi imah..
semoga murah rezeki $$$ dipermudahkan dpt anak2 soleh solehah..
masak murtabak sedap2 ye..

fazilzura said...

HAPPY BESDAY TO ..

wahhh dpt enpon lerr.. besh nyeeeeeeeeeeeee
lg besh CHOC tu ..

~Eila @ Along~ said...

eppi bezday imah..wpun dah wish kat fb..nak wish kat blog plak...
wahh romantiknya hubby bg coklat...syok! syok!

FIZA said...

hepi bdey imah..moga murah rezeki selalu..

SyaNa said...

hepi bday imah!!!
semoga bertambah bahagia ok :)
makan cekelat ingat2 la aku kt sini
hehee

cik mas said...

imah.. hepi 27th befday. may happiness always be with u :)

ppb_ppkp said...

tq kak sue..huwaaa.dah tua la..nak 17 lagi.. aci tak???ehhehe...
insyallah..target tu memang nak thn ni jugak.amin..semoga dipermudahkan..

el..bukan handfone la..External hard disk en suami bagi.. lega..xpayah nak kumpul duit lagi..ahahhaaha..tq el..nanti ko dtg ja bila2..tapi hello dulu occay.murtabak tu renyah la nak buat..kuali kecik la..huuhhu..
ko dtg bgtaw awai2..senang nak adjust

kak mie..thanks kak mie..insyallah

kak aeiza...tq kak aieza..
amin...semoga dipermudahkan..amik..
murtabak tu renyah sgt nak buat.. sebab kuali cinonet ja..uhuhhu

zura...tq zura..bukan enpon la zura..External tu.aah..choc tu sgt la heaven

Eila..tq so much...heheheh.. xsangka plak bleh plak dia bagi coklat tu..kahhhhhhh

fiza..tq fiza..amin..insyallah

syana...tq syana..heheheh...dapp Ooo coklat tu..Home made tu..memang sgt la mabeles..nak lagi..nak lagi..aku mkn utk ko jugak ni...aci tak??

cik mas..tq cikmas..huwaaa..masih ada 3 thn nak tukar ni..huwaaaaaa..
insyallah..amin

Zura Hasan said...

Salam Imah...
Hepi besday yg ke-27....
moga2 pasni ada khabar gumbira yg lain plak k.....

nizza-abira said...

hepi besday imah!
sonoknya dpt adiah
moga2 hepi2 selalu ye ;)

Dayah said...

happy birthday Imah..moga panjang umur, murah rezeki dan dipermudahkan mendapat zuriat..

eikasyaza said...

happy birthday kak imah...semoga murah rezeki hendaknye...

zura@iwan said...

kt FB aku dh wish kan...hikss

owhh ini adiahnya....tahniah2...dpt ext hardisk tu ok la, sbb gmbr ang sure berat2 punye..ltk dlm laptop berat...