sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, May 14, 2010

ALHAMDULILLAH-TERIMA KASIH YA ALLAH SWT

UPT TERBARU 14mei 5am UPT 13 mei- 6am- beberapa jam sebelum pi jumpa PAKAR O & G

UPT dibuat pada 12 MEI 2010 RABU-JAM 12.00pm

ALHAMDULILLAH..HANYA INI YANG MAMPU DIUCAPKAN.
MASIH TERLALU AWAL UNTUK SAYA DAN SUAMI HAPPY.
CUMA..APA YANG MAMPU DIUCAPKAN..SYUKUR KEHADRAT ILAHI..
KERANA DENGAN LIMPAH KURNIANYA..DIIZINKAN OLEHNYA ALLAH SWT
MENGURNIAKAN 1 NIKMAT DAN PEMBERIAN YANG TAK TERNILAI.
SETELAH 4 TAHUN 2 BULAN 2 HARI KAMI MENANTI DENGAN PENUH SABAR.
DOA DAN HARAPAN SAYA DAN SUAMI..SEMOGA SEMUANYA BERJALAN DENGAN LANCAR DAN SELAMAT.WALLLAHUALAM..


P/s: Semoga Perjalanan Ini berjaya diharungi dengan jayanya.Amin.Buat semua sahabat2 Blogger yg masih menantikan kurniaan dariNYA..teruskan berusaha..insyallah...dia akan makbulkan satu hari nanti.




SEMOGA DIPERMUDAHKAN 40 MINGGU NAN INDAH..INSYALLAH

44 comments:

fazilzura said...

tahniah imah

but jgn excited sgt2 tau .. go slow & stady key ..

banyak2 kan rehat , mkn2 yg berkhasiat .. kafei2n xleh ambik

MRS. K said...

tahniah kak!
take care!

ppb_ppkp said...

zura..tq..aaah..kena cool..sebab masih diperingkat awal..kena bejaga2..mudah2an smuanya lancar...doakan ya..tq

mrs K- terima kasih..insyallah

nizza-abira said...

tahniah adikku...
walaupun dah byk kali wish tp diri ini tak jemu2 nak wish lagi =)
akk tumpang gembira,
usaha imah berdua akhirnya ketemu kejayaan.
jaga diri, kurangkan gi jalan2, bykkan rehat. even apa jua dugaan yg imah akan tempuh lps ni tp akk yakin imah kuat hadapinya. akk doakan semoga smuanya selamat hingga ke akhirnya.

ppb_ppkp said...

tq kak nizza..
terima kasih skali lagi jugak..berkali2 akak ucapkan tahniah.
imah pon doakan kejayaan bakal menanti akak n suami.
ni baru peringkat awal..memang kena take care lebih..semua aktiviti lasak..imah dah stop...
tq akak..

el said...

congrat imah
yabedabedooooo
a'ah betul kata depa tu
ko baru lg tu..ati2 ye
keje2 lasak jgn buat
mkn pun kena ati2 gakk ye
benda tajam elak..
congrat hepi for u

ieda said...

salam imah..tahniah..
peringkat awal ni jaga diri baik2..kerja kt ofis dah ler.
p/s:tolong doakan akak jg yer..

alyyani said...

alhamdulillah syukur. berkat usaha dan doa imah. Allah makbulkan juga. jaga diri ok. tahniah imah & suami. aku sangat happy untuk korang!!! moga dipermudahkan dan jaga diri tau!

Alimaz-Kembara Terasing said...

tahniah...

mamashasha said...

Tahniah imah, syukur ya allah sahabat kami dilimpahkan
Rezeki yang dinanti2kan 4 tahun lamanya.

Tapi jangan terlalu excited perjalanan masih jauh
Apa pun kami doakan segala2 nya selama 9 bulan ini
Dipermudahkan amin

SyaNa said...

yipieeeee
tahniah :-)
ingat pesan aku:
jangan angkat cangkul!!!!
byk kan rest.kalo nk baringggg jek pn takpe.
soping2 tawaf pasar sume biar stop dulu
pk ade benda kecik dlm perot ko yg sgt fragile.so kena extra carefull ok

Diarihatiku1976 said...

Tahniah imah, syukur ya allah limpahkan Rezeki yang dinanti2kan 4 tahun lamanya... story sikit apa usahah sehingga berjaya

shah-ila-ain said...

alhamdulillah imah...akhirnyaaaaa...doa kalian Allah makbulkan jua...banyakkan rehat imah dan jaga pemakanan masih peringkat awal..banyakkan doa pd Allah moga kandungan dipelihara sehingga selamat semuanya..selalulah bace quran lepas solat..terutama surah Lukman tu yerr...

J@J@ / Bini The Rock said...

tahniah imah....

4 tahun menanti, akhirnya dimakbulkan Allah jua permintaan mu! Alhamdulillah...

banyakkan rehat ye..maklumlah sebok dgn rumah baru takut nnt terlupa pulak yg diri sdg berbadan 2...

Jaga kandungan ok!

mak along angah said...

mcm member2 lain gak wpun dah byk kali wish ntah nape tak hjemu2 nak wish ..mmg kami pun terexcited sama ..

enjoy this sweet moment !!

Ryn said...

imahhhhhhhhhhhhh...tahniah tahniah tahniah!!!...

hepi for both of u...alhamdulillah..

Semoga selamat semuanya...AMIN.

take care tau!

Ibu Mifzal Arsyad said...

imah..tahniah..syukur...jg diri k..

asleenda said...

Alhamdulillahhh..
uishhhh...meremang bulu roma kak linda ni tau imah...
akhirnye...kawan satu opis kak linda yg mmg bace blog imah kata rezeki rumah baru...
.
.
alhamdulillahhh...jaga diri baik2..take care...fragile lagi tu...:D

LeaKhalid said...

tahniah imah...(^^,)

nome said...

syukur alhamdulillah...tahniah imah...akak tumpang gembira...jaga diri dan kandungan baik2 yer...semoga imah dan bb dlm keadaan sehat sampai melahirkan...amin

wanie_putra said...

tahniah imah...semoga semuanya selamat...

aJA said...

tahniah imah.akhirnya berjaya jgk.hihihih.tp jgn dok melasak sgt.tak yah nk g jln jauh2 duk je perlis ni 4o minggu.ngeh3..ni dari pengalaman ahkak ko ni,PAHAM TAK???

f a i z a h 's said...

tahniah akak~! :)

nasz said...

tahniah imah, berjaya akhirnya.. jaga diri baik2 ye. ish, nas pulak yg teruja ni

afdni said...

congrats yerrr...

kak mas said...

alhamdulillah..tahniah imah. da agak dah... :D jaga diri bebaik tau. rehat byk2. biarla org nk kata apa pun...

nomiE said...

salam..
tahniah kak..
sy byk baca post akak kt m.com n tau kisah akak..
sy pun tmpg gembira sampai mengalir air mata..
moga impian akak nk dpt cahaya mata tercapai..
jga diri bebaik..

AieZa said...

wahhh akhirnya.. di announce jugak ehh..

jaga diri k.. ingat pesan akak ko nih.. insyallah.. moga selamat hingga ke akhirnya.. amin..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

Alhamdulillahh.. rezeki kak.. pape pun take care yeaaa..

A D I A said...

tahniah2 :) faham sgt mcm mana perasaan tu lepas 4 tahun kawin disahkan pregnant. jgn diri n kandungan baik2 k. *hugs*

Puteri Satu said...

tahniah juga dari akak ye imah... nampaknya usia kandungan kita lebih2 kuranglah... insyaallah baby ujung tahun..atau pun baby awal tahun nih..kan...

Rizziela said...

ALhamdullilah...TAHNIAH

Jiey^Mien said...

congrats!
take care tau

ppb_ppkp said...

TERIMA KASIH SEMUA.ATAS DOA KALIAN SEMUA

niza salleh said...

tahniah imah, tumpang happy. Allah dah makbulkan doa imah n hubby..Jaga diri elok2...selamat menempuh minggu2 yg menyeronokkan

irma said...

alhamdulillah......congrats imah...jaga kesihatan tau...makan pon jaga2,..ni peringkat awal2 kena hati....jgn keje kuat sgt..hehe..anyway...akak doakan semoga semua nya dipermudah kan...insyaAllah

Nurulhuda|Adlie said...

syukur alhamdulillah, tumpang happy, take care.. :)

~ Sall said...

salam imah, Alhamdulillah sall tumpang gembira. Jgn buat keje berat2 k. Rindu kat awak muah3

belogpizet said...

tahniah tahniah moga sentiasa dalam lindungan allah

oYa said...

wah ..lama tak buka blog tut2 terbaca entry ni..imahhhhhhhhhhhhh tahniah.... kes sama mcm anak jiran oya 6 tahun kawen alih dah petnen 2 bulan skrg ni...

huhhuu

Jangan Mencari Terlalu Sempurna said...

salam imah..tahniah...sy tumpang gembira..sy pun baru buat iui yg ke 2 khamis lepas..harap sgt sy pun akan terima good news mcm imah sb sy dh msuk 4 thn dh kawin...

Syaz said...

Tahniah kak Imah!!! sesuatu yg dinantikan akhirnya di makburkan Allah...semoga kandungan akak sihat selalu...:)

Puan Suraya said...

salam kenal..

tahniah ye, walaupun agak lambat sikit.. baru terjumpe blog ni. hihi.. semoga dipermudahkan sepanjang proses kehamilan n kelahiran.. amin.

doakan sue jugak ye, mudahan Allah kurniakan sue anugerahyang satu tu jugak. amin..

ppb_ppkp said...

TERIMA KASIH BUAT SEMUA..
SAYANG KAMOO SMUA..
INSYALLAH SEMUA NASIHAT DARI KALIAN AKAN SAYA AMALKAN.