sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, May 12, 2010

CITER BASI 11 March 2010




Assalmualaikum wbt..semua ni cerita lama..dah basi..tapi Oleh kerana MOOD nak hapdet belog dah keMbali..jadi xdak salah kan citer smula citer basi..hahahah...gambar ja dok terperam macam pekasam dlm folder Ni.nak upload n story memang xdan n xdak Mood..ahhahah..'
tapi lani MOood nak hapdet belog tu dah Muncul smula..harap2 pasni berterusan la..hehehe..
Ni citer Basi..11 march 2010 KhaMis..Masa Nak wat HOUSE WARMING (Kenduri kesyukuran) dan Anniversary RIEZMA ke 4..actually..byk sgt gambar2 yg ntah ape2 disnap pada hari tu.. upload skit2 je la ya...sebab LIne berukband sini very menyakitkan hati.huh....
Imah start dgn Pic2 nak turun baraNg2 nak masak...kerusi meJa,kawah masak Nasi, pinggan Mangkuk...dll...
kePada SahabaT2 yang datang Tu...diucapkaN jUtaan terimA kasih. KepadA yang tak boleh HadiR tu..pasnI mai la..dialu2kan...layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
p/s: dah duduk kat Our Home SweeT Home daRi 11March 2010 Hingga SekarAng..lebih Kurang 2 bUlan.penat Jugak berulang daRi sini Ke Opis.apepon HaruS berKorban, Kuarters pon dah tak Duduk dah..dah KeluaR pon..so..dapat seMula Elaun Rumah dan Elaun COLA.

8 comments:

Rizziela said...

untuk majlis apa ni imah?

SyaNa said...

kenduri ari tu ke??
wey cantek la umah ang imah
kagum aku

ieda said...

kenduri sakan ni...ada gambar ja.mana citer?

nome said...

house warming imah aritu kan? meriah tol..siap org tolong2 masak...cam kenduri kawen plak...kalaulah umah akak dekat kat situ, sure datang punyer...tu pun kalau imah jemput...ekekee....

mamashasha said...

boleh la imah...asal ada mood nk berblog....kitorg terjah jugak...mcm nak kenduri sambut menantu....besar-besaran.

Alimaz-Kembara Terasing said...

gotong royong masak lagi best dari pakai catering

~Eila @ Along~ said...

imah,
baru2 dok mmg la rase jauh ke.. tapi bila dah lama2.. rase okey je...
syoknya imah..aku suke la wat gotong-royong gini...

Diarihatiku1976 said...

ni kenduri apa ni.. apa yg terkezutttnya tuuuu...