sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, June 22, 2010

FresH from Oven..

Posted by Picasa
pheeewitttttttttt..holaaaaaaaaaa...dah lama xupload pic sendiri..ahakz...layanzzz...pic terbaru 12 june 2010 baru2 ni...bersama sis sulung yg datang dari taiping...mai jalan2 perlis sekaligus melawat adik dia ni yg xbape sihat..heheheh..layanzzzzzzzzzzzzzzz..

9 comments:

el said...

hehehehe...muka npk kusam n penat la imah..sian imah...take gud care ok
npk dah perot tu :)

ppb_ppkp said...

el..memang muka aku pucat n xdak seri..huwaaaaaaaa...xlalu mkn nasi..

Rizziela said...

Wah! imah..perut dah nampak..

banyakkan rehat yer.jaga kandungan baik2

ppb_ppkp said...

kak ziela...perot imah jenis tebal daaa.hehehe..insyallah..tq kak ziela

saveme_zero said...

wahh..dah besaq perut hang imah. moga semuanya dipermudahkan k..aminnn

ppb_ppkp said...

kak sue..jenis perot tebai mcm ni la..hehehe..baru 3 bulan dah besaq..tq kak sue..mudah2an dipermudahkan..amin

nome said...

cian imah...muka nampak penat jer...tp still ada seri nak jd mummy....sabar yer...bykkan rehat

mamashasha said...

imah, dh nampak perut hang nooo..hehe take care ye imah byk tol dugaan yang kau tempuh....takpe sabar byk2 k mana tau rezeki kau beranak senang+pantang senang pas ni...

wana said...

imah.. wah cepat gak perut ko besau.. kekek aku dulu mas aizz duk risau perut tak bebeso... hah kali kedua ni.. baru 2 bulan dah nampak membulat dah ngan aku sekali bulat wakakaka