sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, June 18, 2010

OUR BABY IN THE WOMB


Assalamualaikum wbt...MOOD..MOOD....tutttttttttt..dah ada skit..ihihihi..kalo xbersawang.....ehhehehe...
semalam gi jumpa doktor kat Klinik Kesihatan...scan....then dia bagi MC.nasihatnya..kena sambung2 mc dan teruskan berehat....sehingga OK..
Alhamdulillah..Fetus dan Besar..OUR BABY dan semakin hari semakin membesar.. mudah2an diberi lindungan Oleh ALLAH SWT..dan semoga dipermudahkan perjalanan ini sehingga melahirkan zuriat ini..Insyallah..sepanJang MC ni..akan dipergunakan dengan sebaiknya serta mendekatkan diri PADANYA..amin..

21 comments:

Rizziela said...

Alhamdullilah..Imah teruskan berehat sehingga betul2 kuat yer..

ppb_ppkp said...

alhamdulillah kak ziela... insyallah...cuba penuhi saat2 MC ni dgn benda berfaedah dan mendekatkan diri padaNYA..amin
tq kak ziela

FIZA said...

alhamdulillah..bykkan berehat ye imah..nanti aku balik perlis..insyaAllah pi jenguk hang plak..take care

nome said...

alhamdulillah...dah nampak dah bb imah dlm pewot tuh...usaha imah terhasil jugak akhirnyer....akak tumpang gembira...jaga diri dan pemakanan elok2 masa mc ni yer

ppb_ppkp said...

fiza..hang lani ada di umah MIL ke di kelantan..aah..jemput la mai.. aku ada dirumah....xkemana pon... baby dah besaq??


tq kak mie..tak terkata kak mie kegembiraan ini..cuma sujud syukur padaNYa..tapi xleh nak happy terlebih...doa2 mudah2an selamat smuanya..amin..tq kak mie..

A D I A said...

alhamdulillah, rest byk2 k bila mc tu. minum susu n makan vitamin ye :)

zura@iwan said...

alhamdulillah imah...tharu aku tgk scan tu....itu la zuriat yg ditggu2 selama ini kan imah....semoga hg b'bahgia ngan life hg skrg....take care k...

ppb_ppkp said...

adia..tq..heheheh..susu xleh nak telan la..mujur anmum coklat bleh..hehehe..

zura...alhamdulillah...insyallah. pasni rezki hang n iwan pasti menyusul..percaya la...
apepon terima kasih zura..doakan aku n baby ya...

~Eila @ Along~ said...

imah..
jaga diri baik2..
jaga makan... rehat la secukupnya..
semoga selamat hingga melahirkan ye..

ppb_ppkp said...

eila..terima kasih byk2..imah doakan aura ni sampai kat eila plak..amim

ieda said...

imah...dok rumah tu jgn makan jer..nanti lepas bersalin seksa nak turunkan..hehehe

ppb_ppkp said...

kak ieda..ni la masalah imah...
xmaw mkn nasi...asyik mkn buah..buah....nasi susah sgt nak telan..uhuhuhu..
mujur la sayur n ikan bleh ratah..
roti bleh la masuk gak..nasi ja..

A.I said...

Alhamdullilah...sronok kau tu, ngan aku skali leh rasa tau (^_^)

take care k..

ppb_ppkp said...

kak aizah..heheh..alhamdulillah.. tq kak aizah..

FIZA said...

imah..aku dah balik KL..raya ni baru balik kelantan..baby dah sebulan lebih..Alhamdulillah makin semangat' hehhe

fazilzura said...

SALAM

imah in the haussss...

wahhh syok nye dh nmpak bby yek ..

banyakkan zikir, doa key..

Zura Hasan said...

bestt..best..hrp2 sumanya slmt sampai melahirkan...apa2 pun, take care okeh my pren...

hasni said...

wah
alhamdulillah
apakah perasaan bila ada baby dlm womb kita??
msti serrronok kan
hasni doakan akak n baby slmt smpailah deliver nant

~ Sall said...

Amin....

alyyani said...

imah, ko kena bed rest ke? bape lama? ko tak sihat ke? aku agak ketinggalan ni. alhamdulillah dah nampak baby dalam perut tu. jaga diri ye :)

Mira said...

imah...jg kandungan baik2..rehat secukupnya..

imah skg dah brapa minggu..