sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, November 19, 2010

31 week Already



10 comments:

Rizziela said...

dah besar dah perut Imah

Semoga selamat semuanya

ppb_ppkp said...

kak ziela..insyallah.thanks..

~My Memories~ said...

Wah...teruja npk perut imah hehe moga baby ilham sihat dan selamat melihat dunia...

ppb_ppkp said...

tq mummy wawa. lama x dgr citer dari akak. sgt rindu..
bila nak bagi adik kat wawa.heheh..
thanks akak..amin..smoga dipermudahkan..

ummu luqman said...

salam imah.. lama tk drop komen sini. tak lama lg dah tu nk jumpa si jantung hati.. besar gak perut imah ye.. :D

Puteri Satu said...

leh tahan besar ye imah perut... perut akak tak besar sangat.. huhuhu... tak per. janji baby sihat.. ye tak...

SyaNa said...

best nyeeee
aku doakan sume selamat ye imah

ppb_ppkp said...

ummu luqman..imah jarang dah buat blog.eheheh.idea xdak.. insyallah..awal jan 2011 deliver. doakan imah n baby smuanya selamat..amin

mama AN, xbesar sgt akak..kadang2 napak besar..kadang2 kecik.. akak EDD dl dari imah kan???imah 3 jan 2011 dah masuk wad. sama2 kita doa

syana...I like it..insyallah..tq syana

mrs e said...

salam imah;

1st time kenal imah dah lama. sejak saya ikuti forum mengandung.com

saya ahli juga di situ, tapi tak pernah komen, cuma baca pengalaman member lain.

selalu nampak imah dalam setiap post. :)

btw, masa saya kenal imah tu dari situ, saya punya nasib serupa dengan imah.

skrg ni dah lebih 3 tahun kahwin, saya belum ade rezeki timang baby..

tup-tup tergerak hati ari ni nak buka semula forum mengandung.com tu. n nampak imah punya blog link dan jump ke sini..

syukur alhamdulillah.. bila tengok rupanya imah dah mengandung. happy sangat.. berkat kesabaran dan usaha dan doa yang tak putus-putus kan..

saya berdoa juga, suatu hari akan tiba saat dan ketikanya untuk saya melalui pengalaman mengandung, melahirkan dan menerima zuriat sendiri juga... aminnn :)

sall said...

Semoga selamat semuanye.