sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, November 23, 2010

Online Sampai Lagi dan lagi..walaweiiii

Popia Crab Frozen..Order kat Ejan..mamalyna...yummy... homemade from putrajaya ni...ptg smlm dia pos..pagi ni dah sampai..pantas...
http://zanmyly.blogspot.com/

Bedung Baby





phewwwwwwwwwwwit....mmg dah mula gatai tgn asyik2 nak beli online kebelakangan ini.. dah dah la imah oi......nak wat mcm mana...xlarat la nak carik2 ni... so dah smpi lagi dua order online.. 1 makanan...popia crab...n 1 lagi utk our ilham.. bedung..layanzzzzzzzzzz..

4 comments:

::Mamalyna:: said...

tq imah... balik nanti, jgn lupa goreng n bleh terus ngap!

zura@iwan said...

adeii...aku ingt dlm pack tu popia...hahaha..sbr je aku...

ppb_ppkp said...

mamalyna..sama2...confirm...malam ni terus goreng sambil layan sukan asia..heheh

zura..mmg popia pon...

A D I A said...

salam imah, lama tak jenguk sini, tau2 dah masuk 3rd trimester ye. kita tak penah beli food online, kena try gak ni hehe. bedung tu kalau kita prefer yg ikat2 biasa tu, sbb yg macam dia stretchable, baby senang keluar kan tgn.