sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, December 8, 2010

INdoor & Outdoor PhotoShoot part 1



Kasi Panas Enjin Cik Nikon dulu..dah lama x panas...bersawang dah lens..


Sejak akhir2 minggu kehamilan ni...feel nak menggedikss shoot makin menjadi..berbeza masa mula2 preggy.,.kamera kemana smua bagai.. yang jadi mangsa En Hubby saya la..photog yg xbape nak profesional..ahakzz..layannn je la....dah nak masuk 35 week dah ni...... sambungan entry Outdoor esok yeeee

10 comments:

Sham Cini 4 said...

Assalamualaikum Imah dan suami.Amboi seronok sangat nampak.Semoga di berkati dan ceria dengan kedatangan "ilham" anda berdua

Lyana said...

ikhikhik..comelnye kak imah..takpe..amik gambo banyak2... kenangan tu..kang l;eh tunjuk kat anak bile beso

ppb_ppkp said...

waalaikumussalam wbt..sham..wahh...lama xdgr citer.. apa cer lani?anak dah bape thn?? alhamdulillah..smoga dipermudahkan..amin..bila nak dtg perlis??

yana...comei debob ehhh..hiihihhi.. smgt nak mengediks phtoshoot gitew..dah lama si gedabak dslr akak tu brsawang2...baru nak menggediks.s.

Sham Cini 4 said...

Anak dah 2 orang- sorang 4 bulan,sorang lagi 1 tahun 7 bulan.
Baru je pindah ke semenanjung tak sampai setahun pun lagi.Kami sekeluarga sekarang cuba dok kat Chini dah 2 bulan.Perlis dan Kelantan in plan.
Negeri lain semua wife dah pergi kecuali 2 negeri ni jer..(Saya semua dah pergi), jadi in plan nak bawala isteri dan anak2 melencong ke sana Insya Allah.

tini`s collection said...

salam imah.. wah.. perut makin maju ke depan..hehe..xsabar nk tgk ILHAM nnt. lama xjumpa imah kan..

peah @ peps said...

pas bersalin..bole buat album...:)


New Entry: 1 Utama Christmas Decoration
New Entry: Rania...Evening Click Click

SyaNa said...

best!!!!
comel la baju pink ko tu
perot pn makin bolatttt
sukeee aku tgk

maya amir said...

heheh..takpe2..layankan jek ngidam nak b'gambar ni..heheh..mane yg outdoor?:)

shah-ila-ain said...

akhirnya imah..impian mu utk bergambar dgn peyutt muncitt tercapai...hehe...besarnyerrr imah...hehe...same lerrr kite haha..ak larat nak bangun,,,,

zura@iwan said...

lama x dtg jenguk hg kt cini....

photoshoot sblm bsalin..bestnya..