sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, April 20, 2011

Update NUHLAN ILHAM HASIF 4 months already

OUR NUHLAN ILHAM HASIF 4 months..17 April 2011
Nuhlan masa opah dengan Makcik aina nak balik dah...dia sedih kot..tu yg tidoq..lama Opah jaga..uwaaa..Ummi yang sedey sebenarnya...

Nuhlan luv U forever....


Assalamualaikum wbt..Alhamdulillah..syukur..NUHLAN dah 4bulan..sekejap sungguh masa berlalu.. perkembangan NUHLAN sekarang dah hisap jari kedua2 tangan masuk mulut.. Mulut bising nak sembang2..Malam2 dah pandai wat pangai nak suh main dengan dia..xmo tidoq awal mcm dulu2. Lani bila antaq umah bbsitter wat muka kesian suh dukung dia..bila amik petang wat gedik2 suh amik dukung dia..kalo tunjuk buku ABC bising ja mulut tu..NUHLAN belum pandai meniarap..maybe sebab lahir Prem (tak cukup bulan) lambat skit kot. dah bleh control kepala dah..keras dah orang kata..lutut ja kadang2 xbape kuat.tapi dah bleh berdiri..dah mula nak Brrrrrr..alahaiii...botak la kepala ummi owhh NUHLAN sayang... baju2 yg newborn byk dah sendat..pampers size S dah kena tukar ke M dah ni..(Att to papa NUHLAN..gaji bulan ni sila beli pampers size M ye...dah minum 3 oz sekali hadap..fuyoooooo...next checkup weight 3mei 2011 ..tungguuu..tengok brape peningkatan berat NUHLAN..masa 5 April 2011 baru2 ni 5.1kg.. sayangnya ummi n papa dekat kamu duhai NUHLA ILHAM HASIF..buah hati pengarang jantung kami..membesarlah dikau sebagai seorang anak dan insan yang berguna dunia dan akhirat..sesungguhnya kehadiranmu dalam hidup ummi dan papa amat bermakna. Lengkap sudah kehidupan ini dengan hadirnya kamu setelah 4 tahun penantian ditunggu...Syukur alhamdulillah..

9 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

ooohh!! tak cukup bulan ye Nuhlan lahir tu ari? tapi takpe ..janji sihat hendaknya.

hhmm..klu dah brrr..bbbrrrr...tu, mmg segumpal2 la rambut umi dia luruh nnt..sabor je lah!

Moga Nuhlan jadi boboy yg baik ye!

zura@iwan said...

bestnya tgk hg iemah...ada Nuhlan dh dlm idup hgpa....hehe

ppb_ppkp said...

jaja..haah dia lahir prem border line 35 week... alhamdulillah sihat.. dari 1.9kg..lani dah 5.1kg. amin,,mudah2an...
huwaaa.tu la...rambut dah gugur..

zura...alhamdulillah..smoga hang dan iwan pon mendapat kurniaan ini xlama lagi..amin

SyaNa said...

da besar daaaa :-)

enjoy this moment
time dia xberapa lasak lagi..
nnt dia da "pandai" macam2
hahaa time tu mmg rse rindu time dia baby2 ni

Anonymous said...

salam imah
noura ni..dh besaq dh yaa ilham
smoga jd anak soleh..
fully BF ke imah..sihat je tgk ilham huhuhu
noura skg dh 36week..harap sgalanya slamat

ppb_ppkp said...

syana..tu la pasai..sat sgt rasa... lani dah semakin melasak ini boys..
iman dah dekat 1year kan..xlama dah..mcm baru je ko salinkan dia julai thn lepas kan..

salam noura..rindu sama kamo..alhamdulillah...xlama lagi dah tu nak salin..nanti sms imah taw... bagi no fone..pm dlm facebook no fone noura

y@t said...

dh 4 bln nuhlan yer...kejap je kan rasa br smlm je tau imah pregnant..hehehe

nuhlan jadi ank yg soleh yer syg...

LeLy said...

hai imah...lame x jengok blog imah....beso dah nuhlan, 4 bln dah....alhamdulillah....

Anonymous said...

Apa makna nuhlan.. ble syer tak