sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, June 6, 2011

MCM TAK PERCAYA..tapi KENA PERCAYA GAK

Assalamualaikum wbt...dah lama tak hapdet belog..weekend baru2 ni Berdua with Nuhlan.. Sesambil Nuhlan layan Magic English..Ummi layan la internet.....terbuka la nak join 1 benda alah.Memang betui2 tawakal jer..kalu rugi pon nak buat mcm mana..kalo untung..alhamdulillah.. xperlu buat ape2...just sesambil2.....sekali ja iklan..skali dapat duhet tu.......fuh..modal pon dah balik..dapat duit tambahan lagi....amat happy...lani..weekend ummi dengan Nuhlan akan digerakkkan dengan jayanya dengan DAPAT DUIT BUAT KERJA DARI RUMAH...yahoooo... kalu kawan2 semua nak tau..boleh la search2 tgk n daftar kat sini..

http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=SARIMAH

4 comments:

wanie md zain said...

iamh..ye ker?mcmanaa nak join?

Imah Jaafar said...

wanie..klik kat web tu..then bagi emel kat diorang..nanti diorg akan bgtaw cara2 nya..imah pon baru join..tapi dah dpt dah..

wanie md zain said...

imah senang dak nak follow menda tu?

azlin mrs'Hairil said...

chaiyokkkk :D