sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, September 13, 2011

Contest- GambarContest "Masak@Persiapan Apa Untuk Raya"? adalah anjuran www.kakinakl.com bersama cikmin.com/ dan http://ecakefairy.blogspot.com



Assalamualaikum wbt...fuhhh...pertama kali dalam dunia blogger ni join contest..berminat bukan apa...sebab mcm best je share pic lawak candid ni..hiihihih...setelah ditapis2 n di cari2 dari beratus2 gambar..yang ni terpilih... Gambar diambil pada petang 29 ramadhan baru2 ni...seronok ja tgk Pak mertua,abg ipar, menantu n biras2 tu dok main bakor2 satay,otak-otak dan satay udang...mmg gempak la petang tu..perot yg lapor jadi kenyang..ye la setahun sekali berjumpa mana x gamat...yehaaaaaaaaaa..

Contest- GambarContest "Masak@Persiapan Apa Untuk Raya"? adalah anjuran www.kakinakl.com bersama cikmin.com/ dan http://ecakefairy.blogspot.com


Syarat-syarat contest ini ialah :

1. Kena ambil gambar pada raya 2011 sahaja tau. Tak boleh tahun lepas punya gambar yer. Kalau boleh tulislah ayat cam akak buat tu.
2. Ceritakan apa yang di masak dan sape yang memasak ataupun sape yang kena mencuci/kemas umah (buat ceritalah sikit)
3. Kena Like fanpage "kakinakl.com". Semua gambar berserta link blog akan di letak di situ.
4. Letakkan link akak di N3 tersebut.
5. Tinggalkan komen kat bawah N3 ini dan jangan lupa tinggalkan permalink anda.
6. Tarikh tutup ialah pada atau 29hb. September pada jam 12.00 tengah malam hari tersebut.
Ayat yang wajib di letak di N3 tersebut ialah :


5. Contest- GambarContest "Masak@Persiapan Apa Untuk Raya"? adalah anjuran www.kakinakl.com bersama cikmin.com/
http://ecakefairy.blogspot.com dan http://www.zzqah.com/

1 comment:

kak ina kl said...

terima kasih sudi join..akak dah check..minta maaf yer boleh tak kamu edit balik tulisan tu ..tak brp nampaklah..