sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, September 6, 2011

Riang Ria Aidilfitri 2011


FAMILY TOK AYAH JAAFAR & OPAH FAUZIAH

Kak hanim n family.(sulung)Abg kamal n family (anak ke 2) satunya2 abg dalam family kamiKak da n family (anak ke 3Saya dan family...(anak ke 4)Nurul (anak ke 5) dan din serta ain az-zahira comei

aina (anak ke 6) dah ali.baru kawen ja depa ni..

adik bongsu Maksu Hanis..bakal Nurse..

Assalamualaikum wbt...sekejap sungguh masa berlalu..dah 1 mgu Aidilfitri meninggalkan kita.. balik kampong pon rasa sat sgt..hadoiii....malas btoi nak kerja...mood nak beraya dok ada lagi.. xpa..raya sebulan.....dah lama x jumpa adik beradik..alhamdulillah tahun 2011 ni semua turn beraya di rumah Ummi n Abah di felda chini 1..seronok tak hengatttt..... gambar pre raya masa bakar2 satay belum up lagi.....cuci mata dgn pic raya la........terlalu banyk gambar untuk dipilih... maklum la.....En rizal kan amatur..ihihihihihihi....syiokkk..layanzzzzzzzzzzzzzzzzzz..

8 comments:

alyyani said...

gambar last tu, awat nuhlan gosok mata :)

Imah Jaafar said...

bateri tak cas lagi alya..hihiihih

syanasaid said...

xde rezeki nk jmp nuhlan..
:(

Imah Jaafar said...

syana..tu la pasai...nanti nak turun Kl la...nak pi ikea lagi..ihihihi..harus terjah umah ko blkeh..hiihihi

CT said...

Selamat hari raya

Jom masuk blog kak CT > http://batulesung.blogspot.com

fazilzura said...

baru le complete fmily kan ..

tiut nye dak nuhlan pakai bj baru ...

Imah Jaafar said...

slm aidlfitri CT. tq masuk blog imah yg xseberapa ni..hehhe

Imah Jaafar said...

aaah zura..seronok bila berkumpul reramai... hehehe.jenuh cari size.. jumpa size 0