sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, December 25, 2012

Kembali Berblogging


Setelah 3 Bulan menyepi diri dalam dunia Blogger ni...Daku kembali..yuhuuuuuuuuuuu... bukanlah niat untuk terus berhenti berblog...kekangan masa dan kesibukan tugas seharian menyebabkan belog ini  bersawang2... Pejam celik... dan hampir 8 tahun berkecimpung dalam dunia blog ini..... Usia Permata hati kami NUHLAN ILHAM HASIF B. ROSRIZAL dan masuk 2 tahun pada 17 Disember 2012 yang lalu. tahun ni tiada majlis potong kek di buat.. hanya sambutan bersama kami bertiga..... hadiah birthday buat Nuhlan awal-awal lagi papa dan Ummi dan belikan..... Rasanya cukup utk hari ini..sebagai permulaan..hiihihihih..macam biasa lerr...layan gambar......

5 comments:

CeqGu said...

lama betul menghilangkan diri nooo. hampir2 nak delete dah dlm blog list sbb ingatkan dah nak tutup blog:)

nome said...

windunya kat nuhlan :D

rajin2lah update blog pasni imah...akak suka sgt

A D I A said...

happy belated birthday nuhlan. sama la kita menyepi dari dunia blogging jap, now buat comeback la konon. tengok berapa lama bertahan.

y@t said...

hepi belated besday nuhlan

Cathy Doris said...

Новый очарование стиля и великолепные свадебные Fulldress.ru, разные свадьбы, в том числе неофициальных, внешний или tserkov.vot нашкороткие свадебные платья, свадебные платья, недорогие свадебные платья, платья невесты, пышные свадебные платья и кружева и Pearl Wedding Show .potryasayuschie значительным. Элегантная и простая очарование и характер stilya.Shiroky привлекательные цвета, хорошее качество платье на заказ свадебные, быстрая доставка Fulldress.ru.