sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, March 18, 2009

Jalan2 bersama Mizan Dan MIzi


mizan comit


mizi budak comot


ice cream time...(saya tenagh berebut dengan paktehnya..ahahha)



makan time.(dah penat berenang kodek2...kena makan la..
makanan ni dpt free sebab tunjuk je tiket masuk,) amik nasi goreng 3,mee goreng 1..set dia ada air skali...mizan org palin lapar skali..tgk la badan dia..uuuh...yang pak teh pon dia hantam...iskh2...



saya dan lovely sis..(cikgu zaida)ombak besar ni


panas2 terik dok mandi lagi.....lama sgt kami mandi


ombak besar


pakteh sedang melayan mizan dan mizi




sebelum naik rooler cooster..takuttttttttt..


sesi membahagikan tugas menjaga budak2 nakal ni..eheheh


hubby dengan gaya macho..


sebelum pi mandi..pose dulu


salam smua...hari ni nak share beberapa picas yg sempat disnapkan masa pi THE CANIBAL waterpark....sungai petani..bawa anak2 sedaraku..mizan dan mizi...kakakku juga ikut...beh sgt..layanzzz ja picas ni...syiok sgt,.......harga tiket mahal jugak...iskh2....dewasa rm25..kanak2 rm19....tapi sebab xpenah pi..ni 1st time nak try masuk.....hantam aje la..(lepas ni kena plan pi hari biasa) xleh pi cuti sekolah...mahallllll

2 comments:

SyaNa said...

ya Allah..sg petani ade waterworld ye..kekeke
nama jek kg kt Gurun..haramm tak tau :P
loser nye aku ni

My Blog said...

wah seronoknyaaaa