sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, March 16, 2009

tolongg...tolong...

salam smua...minta maaf byk2....3-4 hari ni bizi skit..xdan nak update....
hari ni saya bercuti...saja amik cuti..memandangkan asyik keje...keje.keje....
hari ni ada byk sgt pic yg nak diupload..gambar2 lapuk...heheheh
cuma nak minta tolong...ada sesape leh tolong tak..mcm mana nak masukkan background graphic ye...saya try masuk kat pyzam.com..mcm mana ek..ade sesape leh ajarkan...

3 comments:

alyyani said...

imah. alya change link tau! tq!

p/s : amboi, besa nye gmbr dia dgn hubby dia.. ;)

Nae @ Naz said...

kak imah..nk tukaq2 b.groundn i kena take time try n error + paham skit2 programming...nae pun nk wat bg jadi cantek elok kemain renyah...

kato said...

Salam….
Nak tukar tu senang je.. tapi sebelum tu kena sace dulu semua pautan link(klu ada) entry post takpa.
Pegi ke pyzam pilih yang sesuai dan get code tu. Klik. Right klik select all dan copy.
Then.. masuk ke blog sendiri.. log in dan klik layout.
Pastu klik edit html tu. right klik hat dalam kotak tu. select all.. dan delete.
Pastekan code yang copy dari pyzam tu.. jgn save lagi… klik preview dulu. Klu template baru leh masuk ( klu tak dia akan kuar error, itu dia ada cara lain lak nak buang error tu) dan puas hati baru klik save. Sekiranya berlaku sesuatu yang silap just kuar ja tanpa save apa2. Yang lama takan terusik. Ingat klu dah save!!! Yang lama yilek pochi…. Wakakakaaa… selamat mencuba. Klu takut jgn jadi blogger… heheheee..
Papai….