sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, March 12, 2009

Ulang tahun Perkahwinan ke -3


hubby yg kusyuk menghabiskan ikan bakar...(NASI HABIS DAH)



makan udang goreng tepung...syiokkk...ranguppp



ikan jenahak bakar




sambal dan ulam timun





kangkun goreng belacan





ketam masak sambal





udang goreng tepung...


makan malam Anniversary ke 3
assalamualaikum wbt smua....

hari ni ada sesuatu yang nak di kongsi...smlm 11march adalah ulang tahun perkahwinan saya dan hubby.tak sangka...dah 3 tahun dah kawen..dlm tempoh 3 thn ni..pelbagai masam,manis kami lalui bergelar suami isteri..tanpa kehadiran cahaya mata lagi di sisi kami,membuatkan kami lebih tabah.menjadi harapan saya dan suami supaya kami cepat2 dikurniakan zuriat. amin.

buat suamiku,terima kasih di atas segala pengorbanan dan kasih sayang yang diberikan buatku.

alhmdulillah..suamiku masih ingat lagi anniversary..dan mlm tadi..lepas habis keje..MR R bawa saya ke kangar..saya dah agak dah,mesti ada surprise...hihihihi...

betui........MR R bawa saya dinner kat restoren terapung kat kuala sungai baru..pekena ikan bakar...MR R kata.malam ni kita lupakan jap diet kita (heehhehe..sbnrnya kami dua tgh berdiet) mlm xleh makan..tapi mlm tadi...layanzzzzzzzzzzzz...sedap........layan picas ni....

siap dapat hadiah dari MR R lagi..terharu sgt.saya pon ada bagi present kat MR R...

4 comments:

KasiH said...

Hepi Aniberseri to both of you...Semoga hidup kalian bertambah berseri2...Amin..

suhida said...

kak ima,congrats annivessary yg ke3..bestnya mkn ikan bkr ye...tukar link eh..http://fazdarazat.blogspot.com/
~suhida crispy

saveme_zero said...

hoii..bukak je blog ko,makanan weii..kasi aku terliur je..hahaha. hepi aniberseri imah.

ai said...

Tahniah!! Happy Anniversary to both of u..

Semoga hidup sentiasa diberkati Allah. :)