sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, April 23, 2009

PULUT DURIAN






assalamualaikumwbt semua...hari ni free je pagi ni...coz keje ptg....so tenet sampai muntah...hahaa. nak citer pasai pulut durian....2-3 hari lepas...hubby ada ckp sedap gak mkn pulut harum manis... Saya bgtaw la kat dia..kat weekend ni saya kena bertugas...alahaiiii...bila la leh pi mkn pulut harum manis ni...nak harap pokok sendiri...baru je tanam,,ehehhehe (tgu ler 3-4 thn lagi)...siap boleh jual lagi nanti...ehhehehehehhe so..saya decide kat hubby,pi beli durian siam (durian teloq boya=species doyan ni)... sedap......biji halusss......isi tebal..mantop..manis...kuning...walllaaa..lawan ngan santan n pulut tanak..smuannya MADE in thailand...(bila la malaysia nak ada durian besh mcm siam ni)..teknologi oh teknologi...layanzzzzzzzzzz

5 comments:

Gieyana said...

Imah: Sedapnyer durian tue...
~teringat ms nk bersalin dulu..teringin durian..pastu sebiji durian ku bedal!keesoknnya pon bsalin..hahahha..

aJA said...

kemain ko makn doyan yek imah.meh campak skit kat ako nihhhh

el said...

woi woi woiiiiiiii mkn tak ajak org...woi woi woiiii..sedap nk mmpos tu..hehehehe

nota bijik: aku rs aku tua dr ko kot..dah 27..kamooo???

aku x kisah pggey kita2 ni aku ko hang mek woi berok kahhhhhhhh....

aTan and JuLies @ aYu said...

wow..!! dah lama tak melantak durian.. huhuhu.. pantang.. kena pantang lagi.. uwwwaaaa...

shi3la said...

uittt doyann..hakuu sokaaaa bangetttt sehhh tapiiikann haku tak baper soka doyan siammm..haku lebih gemarkan doyan kg..asli..melelehhhhh ckp luu...