sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, April 18, 2009

TAG MY PICTURE PROFILE DARI UMMU IMTIYAZ


Tag "My Picture Profile"

Dapat tag lagi dari http://imtiyazs.blogspot.com/

My Profile Picture Tag..
baru berangan2 nak tukar profile picture...blum tukar, dah dpt tag

1) Letakkan gambaq profile anda (ada kat atas tu)

2) Terangkan maksud gambaq itu.
Gambaq ni actually Masa pi terengganu pada 17 februari 2009 lepas.xdan nak upload pic lagi. masa ni kat muzium terengganu..besar nalaa muzium ni.nak kata gambar candid..xder la pulak.. tapi syok tgk.. (sebenarnya nak tukar pic profile..heheh..dah kena tag ngan DAYAH ni..layanzzzzzz..heheheh

3) Kenapa pilih gambaq tu
X pilih pon...sajer2 masa mula2 berkecimpung dlm dunia blog ni....try n error..gambar ni yang saya main click je..sampai hari ni xtukatr2..ahhahahah

Nak tag siapa : (Kalau korang ta buat lagi la..sile le buat )

http://aizahkaman.blogspot.com/ kak aizah pojaanku..ehehhe
http://nayville.blogspot.com/ -mama nia
http://gieyana79.blogspot.com/ gie mama nureen
http://hartini255.blogspot.com/ mama nabil
http://shamleen.blogspot.com/ cik mas bini cik sham
http://syanasaid.blogspot.com/ syana bini syarul

dan..kepada mana2 pelawat blog ini..sila la buat ok...

3 comments:

alyyani said...

ala, tag beslah.. ondway imah!

cik mas said...

imah, akak kna buat TVS la tadi.tu yg malu tu.1st time.kna dgn doc lelaki lak tu.tapi ok la.doc tu nmpk alim sikit.akak da hari ke10 tapi doc cek tadi telur kecik2 je la.tapi bykla.21hb ni nk kna TVS lg.imah apa citer?

Dayah said...

bagus..bagus..bagus... blum sempat nak habaq..dah buat ye cik Imah ni..terima kasih le sudi jwb tag ku itew..

-wijdan-