sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, May 4, 2009

AHAD YANG TAK PLANNING


kak wee dok bagi shasha susu


wajah2 ku rindu...xjumpa lama tu...kak wee last jumpa masa saya kawen 11 march 2006,
fiza laks last jumpa masa dia kawen 30 disember 2007


Budak tomei...geram sgt.



Shasha dengan mummynya (tomei...dah 5.4 kg..baru 2bulan)


with fiza n kak wee n shasha..masa ni fiza keluar jumpa kami.baby xdapat tgk lagi,nanti auntie dtg tgk ek masa ibu pantang di kuala nerang


me with shasha..sedang diulit mimpi


baru sampai..xjumpa fiza lagi..dok lepak2 kat hall depan ni.yang baju kuning tu hubby kak wee


shasha asyik tidoq je.penat kot travel from IPOH

salam semua.....sebenarnya nak story pasai citer smlm..kelakar jugak....sepatut kena keje smlm.ye la..bila lani INFLUENZA A (H1N1) ni kecoh.,.so staff kesihatan di border memang bizi..termasuk la saya...tapi oleh kerana smlm ahad...saya minta amik off.dah rasa stress..keje..keje...so rileksss....jadi hubby buat decicion untuk ke sungai petani.coz dah lama xpi rumah bidan yang imah dok follow up tradisional.umah mak lang bidan kat taman teluk baiduri sungai petani.Tiba-tiba..tengah dok kalut2 siap...teringat kat sahabat baikku semasa study dulu FIZA.lani dia keje kat pejabat kesihatan bandar baharu,kedah. rasanya dia dah due date nak bersalin april baru ni..tapi masih xdak khabar berita...saya pon call dia...rupanya dia dah bersalin 2 mei 2009 jam 11.20am..ya allah..yterkejut saya..dia kata dia ada msg kat saya..rupanya handset saya yang no 012 tu dah bateri kong..hehehe...so,hubby kata.,.lepas berubat kita terus pi hospital KULIM...

Sampai hospital kulim pon dah 4.30pm...memang dah deal dengan Kak Wee,member dari pejabat kesihatan kinta.,kitorang memang rapat masa student dulu2..dah lama x jumpa..3 thn tu..last jumpa masa kenduri kawen saya 3 thn lepas...memang xberubah kak wee ni..maintain je wpon dah anak 3 .dia pon baru lepas pantang
MAsa sampai hospital tu,kena naik ke tin gkat 1 wad 12...rupanya baby girl dak fiza ni dalam pemantauan doktor..coz masa lahir dia sesak nafas..semoga baby cepat2 sembuh ye sayang.
wpon xdapat tgk baby FIZA..dapat jugak tgk Baby KAK WEE..SHASHA...comei sgt...baru habis pantang 60 hari dah.kak wee ni org sarawak..so babynya chinese like la..tomeiii...molatt,.,.pipi kembong...so layan la pic ni..masa kat depan bilik wad 12..FIZA lepas BF baby dia.terus kuar jumpa kitorang., lepas jumpa fiza..dalam kul 6 pm..imah n hubby terus ke umah kakak imah kat Tman High tec, jumpa anak2 menakanku..MIZAN DAN MIZI..bertolak dari kulim kul 7pm..sampai PADANG BESAR,PERLIS jam 10pm....penat sgtttt..layanzzz pic ngan KAK WEE n BABY,N FIZA

4 comments:

alyyani said...

mak ai, tembam nye baby tuh. semangat la badan nye!

Sherbet Berry said...

Sangat Comel!

shi3la said...

huhhhhh gerammmnyerrr pipi diyer..cobitt kangg...eiii...tomeiinyerrrr...!!tetibe raser cam nak baby lak..huh terlebihh sodahh..!!

nizza-abira said...

Memang comel lah baby tu!
Pipinya pun melayut-layut :)