sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, May 5, 2009

SARINGAN INFLUENZA A (H1N1)


siap sedia


barisan pelawat dari negara jiran (kesihatan thailand)



masa press dok amik gamabr..saya pon menyelit snap pic


ramai press dan stesyen tv siam dtg buat liputan




Staff dari kangar.datang membantu



sedia berkhidmat-kami barisan hadapan..



saya dan opis mate.zura


zura dan opis mate gak..hartini.xdak pic ngan akak la..heheeh.
membuat persediaan sebelum ketibaan keretapi dari bangkok

salam semua...xder ape nak story.cuma apa yang berlaku hari ini sama seperti hari2 yg lepas sejak 1mgu ini.Saya dan team Kesihatan pintu masuk padang besar,perlis membuat aktiviti saringan dan pemaantauan bagi Pelancong dari negara yang terlibat.setakat diupdate oleh WHO sehingga hari ini.sebanyak 21 negara telah terlibat..so layanzzz pic ni pagi tadi... (kebetulan gambar ni di snap sewaktu Pengarah Kesihatan kawalan penyakit Berjangkit Thailand datang melawat Ke Stesyen Keretapi padang besar,perlis.sajer je snap2.Punya la ramai PRess dari Thailand datang buat liputan.byk sungguh stesyen TV thailand rupanya.layanzzzzzzz

15 comments:

Gieyana said...

Imah ~ ko x interframe kt Press diorg ker? mn tau bleh masuk tv..hehehe..

ppb_ppkp said...

gie..hehehe..ada ka kot..hiihhi..
masuk tv siam malam ni...hahahah

fazilzura said...

hehheeh sure masuk tv glmorrr lerrr imah

ppb_ppkp said...

zura....tv siam sape nak tgk.hahahahaha

nizza-abira said...

Wah imah!
Berkhidmat utk negara!
chaiyokkk!

~~zuraiwan~~ said...

imah....caya la...bkhidmat utk negara...kite sonok err keja pakaian uniform ni..hehe

ppb_ppkp said...

kak nizza...chaiyok....kena pakai mask n gloves sokmo..chaiyokk

zura..ehhehe.kadang2 best..kadang2 jemu...teringin nak pakai baju kurng pi keje.hahahahah

~~zuraiwan~~ said...

wah...masuk tv la ek nnti ko imah..tv siam err..hehe

Sherbet Berry said...

Imah..kat Thailand ade H1N1 suspected?

ppb_ppkp said...

berry: kat hailand yang suspect tu negatif.

saveme_zero said...

ada yang kena ke imah...takot lak aku.

ppb_ppkp said...

kak sue...buat masa lani malaysia masih selamat.tapi virus ni dah TAHAP 5.tinggal 1 tahap lagi.
kena beware..kurangkan aktiviti luar. pakai mask kalo boleh

ppb_ppkp said...

kak sue...buat masa lani malaysia masih selamat.tapi virus ni dah TAHAP 5.tinggal 1 tahap lagi.
kena beware..kurangkan aktiviti luar. pakai mask kalo boleh

el said...

sian ko imah..sure ko penat tu..
keje cam ko pun ada shift eh...
bgslah ko update psl influeza nie...
at least kami tau la ape jd...
kalo ko msok tv..ko bitau eh..berdekah3
jgn lupa sebot nama aku sekali...ngeh3

ppb_ppkp said...

nak buat mcm mana el...ehhehe..
dah keje aku gini..penat sehhhh...
nak2 kalo outbreak mcm ni.
kahhh..kah......aku ni kuli2 je.. press pon x koseee amik gamabr aku..ahhahahaha