sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, May 21, 2009

AMAZING BLOG AWARD FROM MUMMY SKURINA IMTIYAZ




Amazing Blog Award from Mummy Syukrina ImtiyaZ


Alangkah segannya saya utk menerima award "Amazing Blog" ni dari PUAN DAYAH ni sbbnya saya ni ibarat setahun jagung dalam duni blog..entry pun tak seberapa..tapi memandangkan orang dah kasi, rembat je la kan..


Ok, here we gooo..

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :

(1) Kenai beliau dalam Mengandung.comm (forum ni dah lama saya join) lani dah sunyi.selalu ikut blog beliau.

(2) Entry dlm blog beliau memang xjemu membaca,byk sgt info.pasai BF yang pentinggg..heheheh...(leh belajar2 ni)

(3) walaupon xbegitu mengenai beliau secara rapat.tapi naluriku mengatakan yang DAYAH ni bersungguh2 dlm melakukan sesuatu.. xmacam saya..heheheheh

(4) Beliau jugak melalui perjalanan yang panjang meredah lautan..hiihihihih..

(5) Nama baby nya agak unik.dan saya selalu sgt sebut..fayah..sedap la nama anak hang.semanis orgnya....SYUKRINA IMTIYAZ


Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :

(1). Menjadi isteri kepada suamiku 11march 2006

(2). Anak ke -4 dari 7 beradik

(3). Physically rendah ,tak cukup tinggi ler...hitam manis.

(4) Suka menyimpan perasaan marah.sebab tu asyik stress je

(5) berat naik mendadak.sampai lani xberjaya turun lagi..huwaaaa

(6) Kuat bekerja..hehehehe..kalo masuk keje kul 6am..balik plak 10pm..(sbnrnya kena paksa OT) wakakkakaka..
(7) Masih menanti kehadiran cahaya mata buah cinta KAMI.masih berusaha (kat mana je dgr bidan handal..saya n hubby pi)

(8) Sama mcm dayah.suker shi=oping.tapi bukan online shoping..saya window shoping je..ihihihihi

(9)Setiap hari berada di SEMPADAN PERBATASAN

(10) Saya baru memasuki arena blogging ( tapi taktau nak tulih apa ) main hantam kromok je...asyik2 menu.menu...lawak..lawak..


Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :

(1) Cik Mas Isteri kpd cik sHAM (katanya nak balik kg mlm ni..dan lagi nak buat)

(2) MAma Manja ( comei je tgk dia ni)

(3) Lely (Cikgu sekolah)

(4) Kirana (mummy kpd 2 org anak teruna yg sgt chumel.)

(5)Kak Nizza (blognye mcm2 story beshhhh

(6) Syana - tokei handbag

(7) Gieyana- ummie nureen yang chumell

(8) Zura Penang. Blog yang cantik di pandang..mcm2 adoooo

(9) Allyani- mama NIa. (kesian nia tgh demam)
(10) Aja mummy to be


Amik Ye KenKawan

3 comments:

SyaNa said...

aiyakkk kena tag..hutang sat

Dayah said...

cik imah ooi...byk sgt entry hang ni..tup2 dah terlepas dah..cek ni dah la 2-3 hari sekali baru dapat nak masuk blog..apapun terima aksih layan tag & award ni ok.

~zuraiwan~ said...

dh amik award tu....thanks..