sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, May 8, 2009

MY COUSIN ENGAGEMENT-FAzida













assalamualaikum wbt...selamat pagi...hari ni keje shift ptg lagi.usaha untuk mengemas rumah m masih diteruskan..hehehe..maklum la....bizi keje..dah lama xpunggah stor..hehehehe..
So hari ni nak masukkan pic Tunang My love Cousin.Nor Fazida Bt zakuan. dia ni staff nurse kat hospital Pulau Pinang. 2mei 2009 hari tu bertunang.bertunang ngan orang Trong,Taiping Perak.
Saya memang xdapat cuti.jadi xdapat balik meraikan majlis beliau..sori da..aku xdapat balik (kalo pazida bua blog ni ler). insyallah kenduri kawen ni,kalo xdak aral aku sampai awal...
wah...cantik bangat kamooo...layanzzzzzzzzzzzzzz

8 comments:

Gieyana said...

TAhniah buat cousin ko..aku rasa kalau dier pkai tudung kaler putih mesti lg cantik...sowi er komen terlebih sudaa...

ppb_ppkp said...

hehehe...ako pon rasa mcm tu.. hihhihii...

♥ Eda ♥ said...

macam rupe ko la imah..lag 2 tang kening tu...hehe
tu aku tgk gambo ko takde ...aku heran gak..selalu kan ko sker posing maut..kahhhhhh..upenye ko tak peg...hikhik

ppb_ppkp said...

kahhhhhhhhhhh...ekekekek... sama tapi xserupa..hahha...dia comei lagi dari aku..wakakkak..
eda...taw xpe...aku memang suka posing maut..wkakak..mcm ko..hiihhi

shi3la said...

Tahniah..selamat bertunang utk cousin ko eh...

ensure kawen nanti ko pegii kangg kecik atey diyer kangg...

nizza-abira said...

Cantek lah cousin imah,
& kening dia pun macam imah lah...

Tahniah buat cousin imah tu :)

ppb_ppkp said...

sheila: tu arrr.memang kena balik awai..sebab masa aku kawen..dia awai2 bute dah datang menolong..

kak nizza...aahh dia memang cun. melecun...imah xcun mana pon..boleh laa..sdap mata memandang..hehehe..bab kening..memang semua cousin sama je kening

el said...

tantek dia pki baju n tudung kaler cam gitu..mmg kena ngan dia...ermm staff nes PGH eh..leh la kalo aku banak lg sekali mtk tolong dia..berdekah3